bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Cemal Yılmaz Demir; İrfaniye İftar Yemeğine Katıldı

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanması gerektiğini belirterek, "Onları, geleneğini bilen ve ileride ülkeyi yönetecek kişiler olarak yetiştirmeliyiz" dedi

İrfaniye Öğrenci Yurdu'nca verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, gençlerin iyi yetiştirilmesi gerektiğine dikkati çekti. Demir, geleneğini, medeniyet değerlerini bilen gençlerin, yarın bu ülkeyi daha iyi yöneteceğini söyledi.

 

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe yöneticileri Adnan Kaçmaz ve Yılmaz Aytaç ile birlikte Reşadiye Mahallesi'nde hizmet veren İrfaniye Öğrenci Yurdu'ndaki iftar programına katıldı. Yurt Müdürü Osman Atatürk'ten bilgiler alan Demir, öğrencilere yönelik bu tür kurumların önemli olduğunu söyledi.

 

GELENEKTEN GELECEĞE YÜRÜYÜŞ

Gençlerin geleneğini ve medeniyet değerlerini bilen nesiller olarak yetiştirilmesi gerektiğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "Onların geleceğe daha iyi hazırlanması için elimizden geleni yapmalıyız. Geçmişini, geleneğini, medeniyet değerlerini bilen nesiller yetiştirmeliyiz. Çünkü onlar, yarın bu ülkenin yasama ve yürütme ve yargısında çeşitli yerlerde görev alacaklar. Gelenekten geleceğe yürüyüşü hep birlikte başarmamız lazım" dedi.

 

GELECEK ÇÖZÜM SÜRECİNDE

Çözüm süreciyle ilgili de bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Demir, Türkiye'nin geleceğinin bu çözümde olduğunu ifade etti. Artık gerilimin değil, sükunetin istendiğine dikkati çeken Demir, "Türkiye’nin her anlamda büyümesi için çözüm sürecinin mutlaka başarıya ulaşması gerektiğine gönülden inanıyoruz. Taviz vermeyiz, ilkelerimizden vazgeçmeyiz. Yasaların dışına çıkmayız, milletin değerlerini, şehitlerin aziz hatırasını çiğnemeyiz ve çiğnetmeyiz" diye konuştu.

 

150 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

İrfaniye Öğrenci Yurdu Müdürü Osman Aktürk'te iftar programına katıldığı için Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, "Yaz aylarında 150'yi bulan öğrenciye burada eğitim veriyoruz. Bu sayı okullar açıldığında 100 civarı oluyor. Yatılı olarak yaptığımız eğitimlerde, çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.