bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bünyamin Demirsoy; “Baskı Altındayım”

SİYASET

Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Yetkilisi Bünyamin Demirsoy, DSP Genel Merkezi’nden baskı altındayım, dilekçemi geri çekmem için baskı yapıyorlar’ dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Yetkilisi Bünyamin Demirsoy, DSP Genel Merkezi’nden baskı altındayım, dilekçemi geri çekmem için baskı yapıyorlar’ dedi.

‘KARARI MİLLET VERSİN’’

Bugün Bafra İlçemizde olağanüstü gelişmelerle karşı karşıyayız, Demokratik Sol Parti Samsun İl Yetkilisi olarak burada olan bir yanlışlığı Genel Merkezimizden aldığımız talimatı uygulamaya geldik. Ama ne yazık ki bu saatten sonra Genel Merkezi’miz de itiraf dilekçemizi ver demesine rağmen şuan da da dilekçeni çek diye bir baskı uyguluyorlar. Sayın Genel Merkezim burada bir yanlışlık var, haktan yanaysak bu işi düzeltmemiz gerekiyor, biz işin doğru tarafında olalım, adaletli tarafında olalım, her şeyden önemlisi Bafra halkının yanında olalım bu işin en düzgün tarafına önce adli makamlar karar verecek, sonra Bafra halkı karar verecektir. Biz bu süreçte halkın yanında olalım, Doğrusunu yapalım kararı da millet versin, tarafımız yok doğrunun yanındayız.

Baskı altında kaldığını da söyleyen Demirsoy, İl başkanlarımız arıyor, AK Parti ittifakında arayanlarımız var. Buradan tekrar sesleniyorum işin doğru tarafına geçelim, gerçekten bir yanlışlık var, bunu gözümle gördüğüm için bu kararı almak zorunda kaldım. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum, takdir milletimizindir’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.