bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Buharalıoğlu; “Ak Parti’ye Katılmaktan Onur Duyuyorum”

SİYASET

Yaşar Buharlıoğlu Ak parti ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada; "Öncelikle siyasi düşünceme en uygun olduğu Böyle bir siyasi bir partiye katılmaktan ayrıca onur duyuyorum" dedi.

Yaşar Buharlıoğlu Ak parti ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada; "Öncelikle siyasi düşünceme en uygun olduğu Böyle bir siyasi bir partiye katılmaktan ayrıca onur duyuyorum" dedi. 

Buharlıoğlu,öncelikle şunuda ifade edeyim böyle güzel bir teşkilat binasını Bafra'ya kazandıran ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven’e ve emeği geçen Tüm Ak Partilileri tebrik ediyorum. 

Buharlıoğlu,"Siyaset insanlar için en büyük hizmet etme alanıdır.Gönül verdiğiniz bir yere onunla birlikte çalışmak aynı inanç ve idal doğrultusunda birlikte hareket edebilmenin en güzel yoludur. Siyaset insanlar için hizmet edebilme makamı yaratan bir olgudur. Bu olguyu Ak Parti onbiryıllık iktidar döneminde gerek Bafram’ıza gerekse Türkiyeye kazandırdığı büyük hizmetlerle ortaya koymuştur.Onun içindirki de milletimizin içinde taht kurmuştur.Türkiye'nin En son yetişdirdiği Büyük bir Devlet Adamıdır Tayip Erdoğan bey. Siyasetin en tabanından başlayıp bugüne kadar gelmiş siyaseti ve Türkiye'yi Gerek ekonomik gerek siyasal gerek kültürel alanda yaptığı hizmetlerle bu milletin gönlünde kalbinde taht kurmuş bir liderdir. Öyle bir liderin partisinde bir nefer olarak ak partide bulunmaktan gurur duyucağım. Bu benim ve Ailem için büyük bir onur olacaktır. siyasetin en güzel bir şekilde uygulandığı Akparti de,hizmeti essas aldıkları için,insanlara değer verdikleri için,insanların özgürlüğüne, Hürriyetine,Din ve vicdan özgürlüğüne Büyük önem verdikleri için Milletimiz tarafından da büyük taktir toplamıştır.

Ben kendimi bu parti ile gönül birlikteliğim olduğu her zaman söylemişimdir. Siyaseti başka kurumlarda da yapmışımdır. Siyasete başladığım Anavatan partisi siyasetini Türkiye’ye kazandırmak istediklerini, Bugün Tayip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti büyük orada gerçekleştirmiştir. Bu benim anlayışıma ve siyaset felseme de uygundur. Böyle bir parti de sade üye olarak bulunmak benim için büyük bir onurdur. Kendimi Nişanlı hissediyordum, Bugünde nikâhı kıymaya geldim. İnşallah sayın başkanımızın ve değerli üyelerimizin, üyeliğimizin kabulünden dolayıda kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah hep birlikte Bafra’mız için elimizden gelen gayreti bu parti için Nefer olarak çalışacağımı da burada sizlerin huzurunda ifade ediyorum" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.