bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkanlardan Hacınabispor’a Forma Desteği

SİYASET

Samsun’un Bafra İlçesinde kurulu bulunan Hacınabispor Kulübüne Bafraspor Onursal Başkanı İşadamı Dursun Ali Bilgen ve Bafra Belediyesi 2004-2009 dönemi Belediye Başkanı Şükrü Neiş’ten anlamlı destek.

Samsun’un Bafra İlçesinde kurulu bulunan Hacınabispor Kulübüne Bafraspor Onursal Başkanı İşadamı Dursun Ali Bilgen ve Bafra Belediyesi 2004-2009 dönemi Belediye Başkanı Şükrü Neiş’ten anlamlı destek.

 

Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve oynadığı iki maçı da kazanan, kendi sahasında Çınarlık Belediyespor’u 9-0, deplasmanda Vezirköprüspor’u 4-1yenen Bafra Hacınabispor’da hedef ilk önce BAL Liginde Bafra’yı temsil etmek, daha sonra da 3.lig.

 

İmkansızlıklarla mücadele eden ve başarılı maçlar çıkaran Hacınabispor’a Bafraspor’u 14 yıl aradan sonra 3.lige çıkaran ve onursal başkan unvanı alan İşadamı Dursun Ali Bilgen sahip çıktı.

 

Bilgen Hacınabispor’un yönetimine,teknik heyete ve futbolcularına Bafra Aliş Pidede akşam yemeği vererek onları adeta ödüllendirdi.

 

Yemekte bir konuşma yapan Hacınabispor 2.Başkanı Mustafa Ataseven,’’Hacınabispor olarak Samsun Süper Amatör Ligde mücadele ediyoruz. Grubumuzda 13 takım. İlk 2 maçı farklı kazandık. Başkanımız İşadamı Haşim Salur kendisi şu anda Ankara’da, bu akşam burada yönetimden Sinan Taşcı,Mustafa Sönmez var.Antrenörümüz Erdoğan Er ve yardımcısı Soner Teke ile futbolcularımız uyum içinde çalışmalarını sürdürmektedir. Perşembe günü kendi sahamızda Telekomspor, Pazar Günü ise deplasmanda Termespor ile karşılaşacağız. Hedefimiz Bafra’mızın gençleri ile BAL Ligi ve ondan sonrada 3.Ligdir. Bunu başaracağımıza kalben inanıyoruz. Bizlere Forma ve diğer malzemelerimiz için destekte bulunan Bafraspor’un efsane başkanı işadamı Dursun Ali Bilgen’e, Bafra Belediyesi 2004-2009 dönemi Belediye Başkanı Şükrü Neiş’e manevi desteğinden dolayı teşekkür ederiz.’’dedi.

 

Bafraspor Onursal Başkanı İşadamı Dursun Ali Bilgen ise,’’Bafra’mızn alt yapısını oluşturan gençlerimizin Hacınabispor Futbol Kulübü adı altında tüm olumsuzluklara rağmen başarılı maçlar çıkartıp Bafra’nın adını spor kamuoyunda duyurması beni çok duygulandırdı. 36 İlden büyük dediğimiz köyleri ile birlikte 160.000’e yaklaşan nüfusu ile Bafra Şehrinde amatör bir takımın formasız, kramponsuz ve diğer malzemeleri eksik olması Bafra için ayıptır, utançtır. Bende bu ayıpı temizlemek, utangaçlığı ortadan kaldırmak üzere tüm desteğimle Hacınabispor’un tüm malzemelerini almaya söz verdim. Maddi ve manevi desteğim sürecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bafra Belediyesi 2004-2009 dönemi Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Şükrü Neiş ise yemekte bulunan herkese,’’Tüm desteğimle arkanızdayız, Maddi ve Manevi olarak ne gerekiyorsa yapılacaktır.’’dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.