bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Zihni Şahin’in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

SİYASET

Bafra belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin ve AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberinde ki heyetlerin esnaf ziyaretleri devam ediyor.

Bafra belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin ve AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberinde ki heyetlerin esnaf ziyaretleri devam ediyor. Başkan Şahin ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven esnaf ziyaretleri sırasında ki ilgi ve sevgiden son derece memnunlar.

 

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçmişten bugüne ve belediye başkanlığım sırasında her zaman vatandaşlarımızın içinde oldum. Bugünde vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bafra’da ki esnaflarımızın hemen hemen tamamını tanıyorum. Bu ziyaretlerimiz sırasında toplumumuzun her kesimi bizlere sevgi gösteriyor ve güven duyuyor. Bundan bir insan olarak çok büyük mutluluk duyuyorum. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri sevgi, saygı ve duydukları güvenden dolayı hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum. Bizler onların sevgi ve güvenlerine layık olmaya ALLAHIN izni ve yardımıyla devam edeceğiz.

 

Başkan Şahin 1 mart 2014 cumartesi günü saat 18.30 da Şehir stadı yanında ki kapalı spor salonunda yapacağı proje tanıtım toplantısı içinde tüm hemşerilerimi davet ederek şunları söyledi: Bafra’mızı yarınlara hazırlayacak projelerimiz ile belediye meclis üyesi adaylarımızın tanıtım toplantısında hemşerilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Hemşerilerimden bu toplantıya katılmalarını saygılarımla rica ediyorum”. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.