bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Zihni Şahin’e Köylerden Büyük Destek

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyet Bafranın en uzak köylerine yaptıkları ziyaretlere devam ediyorlar.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyet Bafranın en uzak köylerine yaptıkları ziyaretlere devam ediyorlar.

 

Bu ziyaretler kapsamında Meşelitürkmenler, Yer altı, Asmaçam, Dereler, Çamaltı, Ozan, Kasnakçımermer ve Başaran köylerini ziyaret ettiler. Başkan Şahin’in köy ziyaretleri bir seçim çalışmasının dışına çıkıyor. Her köyde Başkan Şahin evlere misafir ediliyor, çaylar içiliyor, yemek ikramlarında bulunuluyor, samimi sohbetler yapılıyor. Her köyde tanınan ve kalıcı dostluklar kurmuş olan Başkana çok büyük sevgi ve ilgi gösteriliyor, destek veriliyor. Meşelitürkmenler köyünde yaşayan bir genç kız ise gözleri bozuk olan erkek kardeşinin başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu ve başkan Şahin için hazırladığı mektubunu okuyarak ailesi için istekte bulundu. Genç kızı dinleyen başkan Şahin, tüm arkadaşlarımızla yardıma hazırız diyerek gerektiğinde ferdi olarak dahi yardımcı olacağı sözünü verdi. Başaran köyünde ise Başkan ŞahinTepen Deliği’nin gereken önemin gösterilerek Turizm’e kazandırılması gerektiğini, bunun için elinden geleni yapmaya çalışacağınıı ifade etti. Buranın Başaran Köyünün önünü açmasını sağlayacağını söyledi.

 

Başkan Zihni Şahin konuşmalarında ise şunları söyledi: Öncelikle seçimlerin ülkemize, Baframıza, Samsunumuza ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Beş yılda 33 proje ve hizmeti ilçemize kazandırmak bizlere nasip oldu. Yeni bütün şehir yasası ile köylerimizde Samsun Büyük Şehir ve Bafra Belediyemizin hizmet sınırları içerisine girmiştir. Artık Baframızı belde ve köylerimizle birlikte Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlayacağız. Başbakanımız, Hükümetimiz, Samsunlu Bakanımız, Samsun milletvekillerimiz, Samsun Büyük Şehir ve Bafra belediyemiz ile bunu başaracak güce sahibiz. Bu güç ile kazanan Baframız ve insanlarımız olacaktır. Belde ve köylerimizin içme suyu, yol ve ulaşım problemlerini çözeceğiz. Belde ve köylerimize şehir merkezinde olan pek çok hizmeti taşıyacağız. Dün birlikte başardık. Bugün yine birlikteyiz ve birlikte başaracağız. Dün verdiğimiz sözleri ALLAHIN izni ile tuttuk. Bugünde verdiğimiz sözleri ALLAHIN izniyle yarınlarda tutacağız. “ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.