bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Zihni Şahin: “100 Yıllık Hayalimizi Açıklıyoruz”

SİYASET

Bafra’ya on binlerce insanın akın akın gelmesini sağlayacak Baframızın 100 yıllık hayali ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in olmazsa olmazım dediği ve 1.etabı başlamış olan Kızılırmak sedde projesinin tüm detayları açıklanıyor.

Bafra’nın Turizmden, sosyal hayatına, ekonomisinden, kültür sanat faaliyetlerine kadar her şeyini değiştirecek ve her alana katkı yapacak. Bafra’ya on binlerce insanın akın akın gelmesini sağlayacak Baframızın 100 yıllık hayali ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in olmazsa olmazım dediği ve 1.etabı başlamış olan Kızılırmak sedde projesinin tüm detayları açıklanıyor. Başkan Şahin 1 Mart.2014 cumartesi günü saat 18.30 da Bafra şehir stadı yanında ki kapalı spor salonunda yapacağı 2014-2019 dönemi yeni projeleri ve meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısında Kızılırmak sedde projesini vatandaşlarla paylaşacak.

 

Başkan Şahin konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: 2009-2014 dönemimizde 33 proje ve hizmeti halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2014-2019 dönemi içinde belde ve köylerimizi de kapsayacak şekilde yeni projelerimizi hazırladık. Sağlıktan eğitime, teknolojiden spora, alt yapıdan ulaşıma, turizmden sosyal belediyeciliğe, istihdamdan tarıma kadar Bu projeler Baframız önce Atatürkü’müzün Samsuna çıkışının 100.yılı olan 2019 yılına sonrada Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılına hazırlayacak olan projelerdir. Bu projelerle Baframız yarınlara hazırlayacaktır. Bizim bunları Başbakanımız, hükümetimiz, Bakanlarımız, bakanımız, milletvekillerimiz, Büyük şehir belediyemiz ve Bafra belediyemizle birlikte başaracak gücümüz vardır. Bizim yüreğimizde insanımıza sevgimiz, aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamız vardır.

 

Bu projelerimiz arasında olan ve 1.etabı başlamış olan Kızılırmak sedde projemizi ve tüm projelerimizi 1. Mart.2014 cumartesi günü saat18.30 da Bafra şehir stadının yanındaki kapalı spor salonunda yapacağımız toplantı ile gerçek peyzaj proje çizimleri ve videosu ile halkımızla paylaşacağız. Proje içinde neler olacağını ve detaylarını halkımıza arz edeceğim. Tüm projelerimizin Sinevizyonda sunumunu yapacağız. Mimari çizimlerini halkımıza sunacağız.

 

Kızılırmak sedde projesi için 3.5 yıldır çalışmalar yapıyoruz. Projeyi hemşehrimiz olan KTÜ peyzaj mimarlık bölüm başkanı Prof.dr. Mustafa Var ve ekibi hazırladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Kızılırmak sedde projesi Bafra ekonomisine büyük katkı sağlayacak, ilçemizi turizmde merkez haline getirecektir. Bu projemiz Baframızda yeşil alanlarımızın % 260 artmasını sağlayacaktır. Kızılırmak sedde projemiz Baframıza ve insanlarımıza hayırlı olsun. 1 Marttaki bu anlamlı ve tarihi toplantıya tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Hemşehrilerimin bizlerle olmasından büyük mutluluk ve onur duyacağım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.