bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Y.Ziya Yılmaz’ın Bafra Esnaf Ziyaretleri

SİYASET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Bafra ilçesinde vatandaşlarla ve partililerle bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Bafra ilçesinde vatandaşlarla ve partililerle bir araya geldi.

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı organizasyonu ve Bafra ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Programı çerçevesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yılmaz, esnafın sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Gezisi sırasında Bafra’nın genel sorunları ve ihtiyaçlarını da dinleyen ve bunları belediye yetkililerine ileten Yılmaz, kaybedecek bir saniyeleri bile olmadığını, Samsun'u ilçeleri, köyleri, mahalleleri ile birlikte daha da geliştirip büyütmek için çok çalışmaları, doğru teşhis koyup bu doğrultuda hızla harekete geçmeleri gerektiğini dile getirdi.

 

HİÇKİMSEYİ KÜÇÜMSEMİYORUZ

Her şeyden önce birbirimizi sevmek, çalışmak ve üretmek gerekiyor diyen Başkan Yılmaz, "Bu gayret ve çabayı eksik etmezsek ve her şeyin merkezine insanı koyarsak Allah bizi muvaffak edecektir. Siyasi kampanyamız sırasında hiçbir zaman rakiplerimizi küçümsemiyor, karalamıyor ve rakiplerimiz ile ilgili İleri geri konuşmalar yapmıyoruz. Küçümsemek ya da hor görmek bizim siyasi anlayışımızda ve felsefemizde bulunmuyor. Herkesin bu ülke için, bu ülkenin kalkınması için bir çaba içerisinde olduğuna inanıyoruz. Biz her zaman geleceğimiz söz konusu, çocuklarımızın geleceği söz konusu, yarınlarımız söz konusu diyerek, bunun sorumluluğu ve ciddiyetini benliğimizde hissederek yaşıyor ve çalışıyoruz." diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, Bafra'nın son beş yıl içerisinde belediyecilik adına güzel girişimler, güzel atılımlar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti, "Bu gelişmeleri daha ileriye götürmeye, geliştirmeye ve güzelleştirmeye gayret göstermeliyiz. Samsun'da şehircilik adına ortaya koyduğumuz güzel işleri Bafra ilçesinde de gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bafra eskiden hem Karadeniz'in hem de Samsun'un ekonomik olarak en gelişmiş ilçelerinden birisi olmuştur. Tütün ekonomisine dayalı tarımın yapıldığı zamanlardaki gelişmiş İktisadi konumunu yeniden yakalayabilmesi için bu tütün ekonomisi yerine yeni bir ekonomiyi koymak ve geliştirmek önemlidir. Yani İktisadi olarak hangi ürünü koyabiliriz bunu düşünmek gerekiyor. Bafra’nın ülkemizin en verimli, en güzel ovalarından birisine ev sahipliği yaptığını unutmamamız ve bunu nasıl değerlendirebilirizi tartışmamız gerekiyor. İşte biz sürekli olarak bunun arayışı ve araştırması içerisinde olacağız." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.