bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin’in Ziyaretleri Mitinge Dönüştü

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Başkan Şahin gündüz ayrı programlarda gece ise ayrı programlara katılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Başkan Şahin gündüz ayrı programlarda gece ise ayrı programlara katılıyor. Başkan Şahin gündüz Bafra Sebze ve meyve toptancı hali esnafını bir bir ziyaret etti ve Hal derneğinde konuşma yaptı. Gece ise Mevlana mahallesinde Yunus Emre sitesinde Veysel Özkök’ün evinde mahalle sakinleri ile ev sohbetine ve Karaaslan köy ziyaretlerine katıldı. Ziyaretler mitinge dönüştü.


Başkan Şahin şunları söyledi: Kızılırmak sedde projesinin 1 etabı başladı. İnşallah 240 dönümlük ikinci etabıda başlayacak. Bu proje ile ilçemizde yeşil alan miktarı % 260 artacak, sosyal hayat çok daha etkin hale gelecek, turizm canlanacak, ilçe ekonomimize katkı yapacak. Tüm Bunlardan ise Baframız ve insanımız kazançlı çıkacaktır. 5 yılda 33 proje ve hizmetimize önümüzdeki beş yılda da ALLAH’IN izniyle çok sayıda yeni hizmet eklenecektir.


Başkan Şahin ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda; “Hayret ettiğim bazı şeyler duyuyor ve okuyorum. Biz 41 araç aldık diye açıklıyoruz. Araçlar çalışıyor, asfalt seriyor, temizlik yapıyor. Resimlerini yayınlıyoruz. Saygıdeğer Halkımız, zaten bütün bunları görüyor. Ama kalkıp bu 41 araç yokmuş deniyor. Sonra bir bakıyoruz. Bafra’da kadir gecelerini idrak ettiğimiz, toplu teravih namazlarının kılındığı, iftarların verildiği, musiki cemiyetimizin ve derneklerimizin program yaptığı, halkımızın gelip gezdiği dinlendiği yeni kent meydanımız için de Bafra’da kent meydanı da yok diyorlar. Bafra’mızda 10 mahallemizde halkımız doğalgaz kullanıyor, ALLAHA şükür asfalt ve kaldırımlarını da tamamladık. Önümüz kış mevsiminde doğal gaz kullanan mahalle sayımız 15-16 olacak. O mahallelerimizin de asfalt ve kaldırımlarını en güzel şekilde yapacağız. Halkımız evlerine doğalgaz bağlıyor, doğalgaz ile ısınıyor ama Bafra’ya doğal gaz gelmedi deniliyor.


Bilinmesi gerekir ki: İnsanların gözünün içine bakarak yalan konuşmak, konuştuğunun da yalan olduğunu bilerek yalan konuşmak sonuçta kaybetmeye mahkûm olan çok yanlış bir anlayıştır. Bu yolla birilerini itibarsızlaştırmaya çalışırken halkımız bu yapılanı anlar ve o kişi kendin itibarsızlaştırmış olur. Ben halkımızın böyle şeylere inanmadığını biliyorum. Halkımız yalana itibar etmez. Bu nedenle de gönlümüz rahattır. Biz halkımıza biz varsak siz varsınız diyen, halkımıza tepeden bakan bir anlayışın insanları değiliz. Biz halkımıza siz varsanız biz varız diyoruz. Biz halkımıza efendi değil, hizmetkârız diyoruz” ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.