bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin’den Sivil Toplum Örgütleri’ne Ziyaret

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; ilçedeki sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Başkan Şahin; Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

 

Ziyaretler kapsamında sırası ile Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ile görüşmelerde bulunan Başkan Şahin Sivil toplum örgütlerinin önerilerini dinledi.

 

Bafra’nın genel anlamda beklentileri ve sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretlerde, Oda Başkanları Bafra için birlikte çalışmanın gerekliliği ve önemine değindiler. Oda Başkanları Bafra için düşünülen ortak projeler hakkında bilgilendirmede bulundular ve hazırladıkları raporları Belediye Başkanı Zihni Şahin’e sundular.

 

Konuyla ilgili olarak; Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar; “Özellikle ilçemize üniversitenin kazandırılmasında büyük gayret gösteren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitelerinin hazırladıkları Bafra ile ilgili düşüncelerini içeren dosyayı başkana sundu.

 

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası ve birliklerin bir arada olacağı projenin öneminden ve gerekliliğinden bahsetti. Bafra Belediyesi tarafından gösterilen yerde yapılacak olan bu projenin belki de Türkiye’de bir ilk olacağının altını çizdi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de konuşmasında; “Bütün odalarımızın amacı hizmet etmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.