bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin’den Kent Konseyi’ne Ziyaret

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; Bafra Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; Bafra Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

 

Başkan Şahin; Bafra Kent Konseyi ziyaretinde, Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt, Yürütme Kurulu Üyeleri İnci Varış, İbrahim Akekmekçi, Tacaettin Koca, Sadi Pehlivan ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Birol Bircan hazır bulundu.

 

Bafra Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden Bafra Belediye Başkanı Adayı gösterilen Başkan Şahin’e “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundular.

 

Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin; “Bafra Kent Konseyi’nin oluşmasında emeği geçen tüm kesimlere teşekkür ediyorum. Bizlere birçok açıdan alternatif üretebilecek bir alt yapıya sahip Kent Konseyinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kent Konseyi bulundukları yerlerde mevcut yönetim için ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Tüm kesimlerin katılımı ile ortak amacımız olan hizmeti birlikte yürüteceğiz. Bafra’nın artık kısır çekişmeler harcayacak vakti yok. Başta Bafra Kent Konseyi olmak üzere amacı hizmet etmek olan tüm kesimlere şimdiye kadar verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bafra Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt ise; Kent Konseyinin oluşmasında ve başta çalışma alanı olmak üzere birçok ihtiyacın çözüme kavuşmasında gösterdiği çabadan ötürü Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.