bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin’den Gençlik Merkezi Ziyareti

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Samsun milletvekili ve hemşehrimiz Ahmet Yeni, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyesi adayları Kurumahmutoğlu ailesinden Abdullah Kurumahmutoğlu Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezini ziyaret ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Samsun milletvekili ve hemşehrimiz Ahmet Yeni, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyesi adayları Kurumahmutoğlu ailesinden Abdullah Kurumahmutoğlu Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezini ziyaret ettiler. Milletvekili Ahmet Yeni, Başkan Şahin ve beraberinde ki heyet daha sonra Bafra emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Bafra Belediye Başkanı konuyla ilgili şunları söyledi: Pırı pırıl, teknolojik donanımlı, ferah ve çok aktif bir gençlik merkezimizin olduğunu gördük. Bafra Belediyesi olarak buranın yerini tahsis etmiş olduğumuzdan dolayı bir kez daha mutlu oldum. Ayrıca başta eski bakanımız sayın Suat Kılıç, yeni bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç Bey ve hemşehrimiz sayın Ahmet Yeni Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ziyaretimizde Gençlik merkezimizin ne kadar aktif ve faydalı olduğunu bir kez daha yerinde gördük. İşte bu faaliyetler bizi gururlandırdı. Burada görev yapan başta Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi müdüremiz Sayın Şeyda Sağlam Gündüz hanımefendi olmak üzere tüm personellerine, eğitmenlerine ve katılımcılara teşekkür ediyorum.

 

Aşağıda Gençlik Merkezi Müdüremizin bilgilerinde de görüleceği gibi 2800 gencimiz muhtelif kurslardan faydalanmaktadır. Çocuklarımız ve gençlerimiz her şeye değer. Onların bir tanesine biz dünyayı değişmeyiz. Faaliyet dökümleri bu merkezimizin ne kadar önemli olduğunu çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin ne kadar büyük ilgi gösterdiğini göstermektedir. Bu merkezler ile çocuklarımız ve gençlerimiz enerjilerini daha sağlıklı olarak kullanacaklar bu merkezler zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarına katkı yapacak yeteneklerini geliştirecek ve donanımlarını artıracaktır. Böylesine güzel ve önemli bir hizmete katkı yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

 

Gençlik Merkezimizin Müdüresi Şeyda Sağlam Gündüz Hanımefendinin verdiği bilgileri hemşehrilerimle paylaşarak gençlik merkezimizin çalışmalarına ve tanıtımına katkı yapmak istiyorum:

 

Gençlik merkezimizde 24 kültürel kurs 4 tane de spor kursumuz vardır. Genel üye sayımız 2800’dür. Bay ve bayan 7-29 yaş arası herkes bu kurslarımızdan faydalanabilir. Baylarda sayımız 1200 bayanlarda ise 1600’dür. Şu anda ders verilen kurslarımız Keman, Bağlama, Gitar, Koro, Bilgisayar, İngilizce, Piyano, Satranç ve Halk oyunlarıdır. Bunların yanı sıra Seyyah Bizim İller gezi etkinliğimizde faaliyettedir. Aynı zamanda bu etkinliklere ve diğer etkinliklere kayıtlarımız devam etmektedir. 24 kültürel kurslarımızın salonları; Bilgisayar Kursu Atölyesi, Müzik ve Resim Atölyesi, Drama ve Tiyatro Salonu, Halk Oyunları Salonu, Zeka Oyunları Salonu, Model Uçak Yapımı Salonu ve bunların yanı sıra dersliklerimiz mevcuttur.
Gençlik merkezimize üye olan herkes kütüphanemizden ve spor tesislerimizden faydalanabilir. Spor tesislerimiz Futbol, Tenis Kortu, Basket Sahası, Taekwondo, Voleybol ve Masa Tenisi alanlarımızdan oluşmaktadır. Aktif olan spor branşlarımız ise Futbol Voleybol, Masa Tenisi ve Taekwando olmak üzere üye kayıtlarımız devam etmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.