bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin'den Bafraajans'a Ziyaret

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin; AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte Bafra Ajans’ı ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin; AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte Bafra Ajans’ı ziyaret etti.


Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin; ”30 Mart yerel seçim öncesinde Bafra’mızda faaliyet gösteren basın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Dün başladığımız ziyaretlerimizde bazı basın kuruluşlarını ziyaret edebildik. Bugün de basın kuruluşları ve esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi.

 

Başkan Zihni Şahin; “Bafra’mızda güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde de 1 Mart Cumartesi günü açıklayacağımız projelerimizi Bafra’mıza kazandıracağız. Bafra’mız her şeyin en güzeline layık “ diye konuştu.

 

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Hasan Eren; "Bafra Ajans olarak 7 yıldır İnternet Haber Gazeteciliği alanında faaliyet gösteren bir kuruluşuz. Geçtiğimiz günlerde Bafra’mızda faaliyetini sürdüren bafraninsesi.com haber sitesi ile birleşme kararı aldık. Artık; bafraninsesi.com haber sitesi ziyaretçileri de bafraajans.com’a yönlendirilmiş durumda. Bafra’mızda haber konusu taşıyacağına inandığımız olayları, gördüğümüz eksiklikler ile yapılan güzel hizmetlere de haber sitemizde yer vermeye çalışıyoruz. Yeni dönemde özellikle özel haber konusunda konunun taraflarıyla da görüşmeler yaparak özel haberler üreterek ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Pek tabii ki bazen istemeyerek de olsa yaptığımız haberler yüzünden bazı kesimlerin tepkisini de çekebiliyoruz. Maalesef ki bizim mesleğin doğasında bu var. Herkesi memnun etmek imkansız” şeklinde konuştu.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.