bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin; Muhtarlarla Bir Araya Geldi

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bugün Ay ışığı düğün salonunda belde, mahalle ve köylerin muhtar ve azaları ile bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bugün Ay ışığı düğün salonunda belde, mahalle ve köylerin muhtar ve azaları ile bir araya geldi. 500’den fazla muhtar ve azanın katıldığı toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, belde belediye başkanları da bulundu.

 

Belde, mahalle ve köy mutarları ile azalarının başkan Şahin’e yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği toplantıda, başkan Şahin muhtar ve azaları bir bir masalarında ziyaret ederek hoş geldin dedi ve toplantı sonrasında yine aynı şekilde bir bir teşekkür ederek yolcu etti.

 

Başkan Şahin toplantıda yaptığı konuşma sırasında sine vizyondan beş yıl boyunca yaptığı hizmetler gösterildi. Başkan Şahin konuşmasında özetle; “Yeni bütün şehir yasası Belde, köyleri ve ilçe merkezi ile Baframızın şansıdır. Başbakanımız, hükümetimiz, bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, milletvekillerimiz, büyük şehir başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz bey ve Bafra Belediyesi imkanları birleşmiş olacaktır. Bu güçten Tüm Baframız faydalanacak ve kazanacaktır. Başbakanımızın talimat vermiştir. Susuz köy kalmayacaktır. Büyük Şehir belediye başkanımızda bu talimatı halkımıza açıklamış ve 2016 yılı sonuna kadar içe suyu olmayan köyümüzün kalmayacağını ifade etmiştir. Hedefimiz Baframızı 2023 yılına hazırlamaktır. Bu konuda önemli adımlar attık. Şimdi bu adımları geliştirecek belde ve köylerimizde taşıyacağız. 1.Mart.2014 cumartesi günü saat 18.30 da şehir stadımızın yanında ki mevcut kapalı spor salonumuzda Baframızı yarınlara hazırlayacak projelerimizin tanıtım toplantısı yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.