bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin; Hani Verdiğin Sözler – 1

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in 2009 yılı yerel seçimlerindeki “Seçim Beyannamesi”nde belirtilen “Mega Projeler” arasında “Modern Otogar Projesi” de yer almaktaydı.

Bafra Ajans olarak hazırladığımız bu haberlerle “Başkan Zihni Şahin’e Savaş Açmış Birileri” olarak lanse edileceğimizin de farkındayız. Her şeye rağmen gerçekleri yazmaktan ve konuşmaktan korkmadık, korkmayacağız da…

 

Biz yaptığımız bu haberlerle vatandaşları uyanık olmaya, zihinlerini tazelemeye, siyasilerin verdiği gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlere kanmamalarına ve verilen vaatlerin neden balon olduğu konusunda ilgili kişiklere hesap sorulması için vazifemizi yerine getiriyoruz.

 

HANİ VERDİĞİN SÖZLER - 1

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in 2009 yılı yerel seçimlerindeki “Seçim Beyannamesi”nde belirtilen “Mega Projeler” arasında “Modern Otogar Projesi” de yer almaktaydı. Maalesef ki seçim beyannamesinde yer alan diğer projeleri gibi Başkan Şahin’in “Modern Otogar Projesi” başka bahara kaldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in 2009 yılı yerel seçimlerindeki “Seçim Beyannamesi”nde yer alan “Modern Otogar Projesi” ile ilgili olarak şu ifadelere yer veriliyordu; “İlçemizde ki oto garımız şehir içinde kalmış ve artık ihtiyacı karşılamamaktadır. Ayrıca Modern şehirciliğin Teknoloji, mimari, rahatlık ve estetik gereklerinden çok uzaktır. İlçemize gelen insanların şehrimizle ilgili ilk düşüncelerinin oluşmasında şehirlerarası terminaller büyük önem taşımaktadır. Görsel olarak Örnek projesini sunduğumuz modern bir oto garı ilçemize ve insanlarımıza kazandıracağız.”

 

SAYIN BAŞKAN MODERN OTOGAR PROJESİ NEREDE?

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in 2009 yerel seçim çalışmaları sırasında düzenlediği mitinglerde Bafra’ya müjde olarak vaat ettiği alan “Modern Otogar Projesi” balon oldu gitti. Yerel seçimlere 7 ay kaldı. Başkan Şahin’in bu saatten sonra kalkıp ta projemiz hazır, yer belirliyoruz vs. gibi söylemlerinin ne kadar inandırıcı olacağını ise halkın takdirine bırakıyoruz.

 

YAPACAKLARINIZ; YAPAMADIKLARINIZIN TEMİNATI MIDIR?

Her platform’da zaten kanuni olarak yapmak zorunda olduğu (Yolların Asfaltlanması, Kaldırım Taşlarının Döşenmesi…vs.) hizmetleri hem ticari bilboardlarda hem de belediyenin kendi bilbordlarında milletin gözünün içerisine sokarcasına ve “Aha bu işleri biz yaptık” dercesine reklam yapanların; aynı bilboardlarda bu projeleri size vaat ettik ama; beceremedik, çok yüksekten uçmuşuz, belediye imkanlarını yapabildiğimiz işlerin reklamları için kullandık, şeklinde reklam yapacak yürekleri var mı?




Yorumlar (1)

misafir 11 Yıl Önce

sözünün eri başkan, söylediğini unutan başkan, yeniden çık meydanlara de ki; ben bunlari 5 yilda yapacam demedim de....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.