bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Şahin; 1 Mart’ta Projelerini Açıklayacak

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zihni Şahin çok önemli bir program yapıyor.

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zihni Şahin çok önemli bir program yapıyor. 2009-2014 yılları arasında beş yılda 33 proje ve hizmeti Bafra ya kazandıran Başkan Şahin 2014-2019 yılları arasında yapacağı projeleri 1.MART.2014 cumartesi günü şehir stadı yanında ki mevcut kapalı spor salonunda saat 18.30 da yapacağı program ile açıklayacak.

 

Başkan Şahin dün belde, mahalle ve köy muhtar ve azaları ile yaptığı muhteşem toplantıdan sonra akşamda Kozağzı, Selemelik, Burunca ve Asarlı köylerinde vatandaşlarımızla buluştu. Başkan Şahin bu toplantılarda 1. Mart 2014 cumartesi günü projelerini açıklayacağını duyurarak vatandaşları toplantıya davet eti.

 

Başkan Şahin konuyla ilgili şunları söyledi: Siyaset hizmet demektir. Biz hizmet yapmak için çalışıyoruz. Kavga siyaseti Bafra’ya zarar verir. Bu nedenle sadece Baframıza ve insanlarımıza hizmet etmek için gayret ediyoruz. Daima Bafra Daima Hizmet yolunda 2014-2019 yılları arasında başlayacağımız ve bitireceğimiz yeni projelerimizi halkımızla paylaşmak istiyorum. Bu nedenle 1.Mart 2014 cumartesi günü saat 18.30 da şehir stadı yanında ki mevcut kapalı spor salonumuzda projelerimizi görselleriyle birlikte sinevizyon eşliğinde hemşehrilerimle paylaşacağım. Hemşehrilerim bugüne kadar aday adaylığı müracaatım, adaylık açıklamam, SKM açılışımız, esnaf, köy ve mahalle ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmadı. Bizleri onurlandırdı. Bizleri mutlu etti. Bu programda da aynı şekilde hemşehrilerimin bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyor, 1.Mart cumartesi günü saat 18.30 da birlikte olmaya davet ediyorum. Hemşehrilerimden bu programa Katılmalarını ve yine omuz omuza birlikte olmayı saygılarımla rica ediyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.