bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Kılıç; Havza ve Ladik’te SKM Açılışını Yaptı

SİYASET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Havza ve Ladik ilçelerinde AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Havza ilçesinde AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

 

Açılış öncesi seçim koordinasyon merkezini gezen Bakan Kılıç, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Samsun’un ilk seçim koordinasyon merkezini Havza ilçesine açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Havza ilçesindeki bir mahalle hangi hizmeti hak ediyorsa, Havza ilçesinin ücra köşesindeki bir köy de aynı hizmeti hak ediyor. Köylerimizde köy olmaktan çıkacak, mahalle haline gelecek. Belediyecilikten gelen, şehircilikten gelen bir Başbakanın kurduğu bir partinin ona layık olmaya çalışan neferleriyiz” dedi.

 

Seçim startını ilk olarak pazar günü Samsun’da verdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, “30 Mart 2014 tarihine giden yolun ilk startını pazar günü aday adaylarının tanıtım toplantısı ile vermiş olduk. Bugün burada ilk seçim koordinasyon merkezimizi de Havza’dan açarak yeniden sahaya inmeye, araziler dolaşmaya, cadde sokaklarda olmaya, hane hane dolaşmaya tekrar buradan start veriyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla ülkemizi karanlıklardan aydınlığa, ülkemizi umutsuzluklardan umutluğa birlikte çıkarttır. Bizlere her seçimde destek olan, Recep Tayyip Erdoğan’ı her seçimde güçlü çıkartan siz Havzalı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Samsun’un AK Parti’ye sahip çıkacağını belirten Gençlik ve Spor Bakanı A.Çağatay Kılıç ise, “Bugün burada yine bir AK Parti klasiğini yaşıyoruz. Geçen hafta pazar günü seçim startını Samsun’dan verdik. Tüm adaylarımızı sizlerle beraber hem Samsun’umuza hem de Türkiye’ye açıkladık. Bugün de burada ikinci adımımızı adıyoruz. İlk seçim koordinasyon merkezini Havza’mızda sizlerin hizmetine ve ziyaretlerine açıyoruz. İnşallah burada 2 aya yakın bir süre seçim koordinasyon merkezinin ve Havza’nın her bir zerresine yapılacak olan hizmetlerin çalışmalarının nasıl yürüyeceği noktasında organizasyonlar yapılacak. 30 Mart akşamı burada sizler seçmiş olduğunuz ve inanıyoruz ki yeniden seçeceğiniz başkanınızla beraber burada kutlamalar yapıyor olacaksınız. Bizler hizmet yolu ile başladığımız belediyecilikle inşallah daha çok uzun yıllar hem ülkemize hem de sizlere hizmet edeceğiz. Samsun her zaman olduğu gibi yine AK Parti’ye sahip çıkacak” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve beraberindekiler cuma namazı için Kevser Camii’ne gittiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.