bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Kılıç: “Gençler, Geleceğimiz Siz Olacaksınız“

SİYASET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençler, geleceğimiz siz olacaksınız. Gece gündüz demeden çalışarak, sizler için hayata geçirdiğimiz tesislerde sunulan imkanları iyi kullanın" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençler, geleceğimiz siz olacaksınız. Gece gündüz demeden çalışarak, sizler için hayata geçirdiğimiz tesislerde sunulan imkanları iyi kullanın" dedi.

 

Bakan Kılıç, çeşitli temaslar bulunmak ve temel atma törenleri için gittiği Samsun'da 5 bin seyirci kapasiteli şehir stadyumu ve yarı olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine katıldı. Bafra ilçesinde gerçekleşen törende bir konuşma yapan Bakan Kılıç, gençlere de önerilerde bulundu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen 5 bin kişilik şehir stadyumunun ve 500 seyirci kapasiteli kapalı yüzme havuzunun temel atma töreni için Bafra'da bulunduğunu belirten Bakan Kılıç, "Burada ki tesislerin bugünlere gelmesinde Sayın Suat Kılıç beyin büyük emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şu anda Türkiye'nin değişik yerlerinde inşaatı devam eden 363 tane spor tesisimiz var" ifadesini kullandı.

 

"Bayrağımızı Göndere Çekecek Sporcular Yetişecek"

Bakan Kılıç, özellikle gençlerin, Türkiye'nin geleceğine ilişkin önemli sorumlulukları olduğunun altını çizerek, gençlerin omuzlarında büyük bir medeniyet mirasının olduğunu söyledi.

 

Yapılan her tesisin ülkemizde sporun ve sporcunun gelişiminde önemli rol üstleneceğine dikkati çeken Bakan Kılıç, "İnşallah en yakın zamanda gençliğimiz ve spor camiamızın sporcu yetiştirebileceği, bayrağımızı göndere çekecek sporcuların yetişmesine vesile olacak. Gençler, gece gündüz demeden sizlere sunduğumuz bu tesis imkanlarını iyi kullanın. AK Parti hükümetlerinin bir özelliği var. Başladığımız işi doğru, iyi ve hızlı bir şekilde yapmak. Bunu da doğru ve hızlı bir şekilde siz gençlerimizin ve halkımızın hizmetine sunmanın çabası içerisindeyiz." diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Bakan Kılıç'ın yanı sıra Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in de aralarında bulunduğu protokol üyeleri temel atma töreni gerçekleştirdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.