bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’yı Avrupai Bir Şehir Haline Getireceğiz

SİYASET

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu, Bafra şehir merkezinde köylü sayısının kentli sayısından fazla çıkacağını söyledi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu, Bafra şehir merkezinde köylü sayısının kentli sayısından fazla çıkacağını söyledi.

 

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu; “Bafra’da insanlara şehirli kültürünü öğretmek gerekiyor. İnsanlar sosyalleşmeli, Bafra’nın trafik sorunu 40 yıl önce de vardı, şimdi de var. Bu konuda şimdiye kadar hiç birşey yapılmadı. Bafralıların ufkunu açmak gerekiyor. Bafra’da kaldırımlar yapılıyor ama bunlar seçim yatırımı planları yok, biz bu kaldırımları yeniden düzenleyecek ve caddeleri ışıklandıracağız. Ayrıca Gençlik caddesini de trafiğe kapatacağız” şeklinde konuştu.

 

Devecioğlu; “Bafra’da kimse kafasına göre, bina yapamayacak. Bafra için gerçekleri göz ardı edemeyiz. Bafra yeniden Türkiye’nin en iyi şehir planlamacıları tarafından yeniden planlanarak uygulanacak. Bafra’da yapacağımız hizmetler Bafra’yı bir cazibe kenti haline getirecektir. Cumhuriyet meydanını kaldırım yeniden modern bir şekilde inşa edeceğiz. Eski bafra’yı restore ederek canlandıracağız. Bafra’lının kültürünü ön plana çıkararak turizm merkezi haline getireceğiz. Bafra’da insanlar sosyalleşemedikleri için mutsuz. Gençler, cefateryaların arka bahçelerinde buluşabiliyorlar. Gençlere özgürlük vereceğiz. Geniş yeşil alanlı parklar düzenleyeceğiz. Yapacağımız hizmetler halkın yararına olacak ve halk bunu hissedecek. 20 yıllık yurtdışı tecrübemle Bafra Avrupai bir şehir haline gelecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Ülke gündemiyle ilgili de açıklamalarda bulunan HEPAR Bafra Belediye Başkan Adayı Devecioğlu; “AKP’li sayın Belediye Başkanı Türkiye’yi geleceğe hazırlıyoruz diyor. Hangi Geleceğe? Türkiye’nin girmekte olduğu karanlık tünele mi? İstikrar sürsün diyor. Hangi İstikrar? Çalma Çırpma İstikrarı mı? Hayallerimiz var diyor. Bizim de vardı. Hepsi Hayal Oldu. MHP’liler slogan milliyetçiliğine devam. Türkiye fiilen bölündü. Mardindeki Türkmen dağında yazılı olan ‘ne mutlu türküm diyene’ yazısı silinip yerine pkk’nın paçavra bayrağı resmedildi. CHP icazet alıp geldiği ABD ziyaretinden sonra Türkiye’lilik kavramı getireceğiz dedi. Atatürk devrimlerini korumaktan vazgeçti. Ey Millet! Ne zaman uyanacaksınız. Bu partilerin hepsi de 11 yıldır mecliste. Türkiye iyiye gidiyorsa verin oylarınızı onlara düzen devam etsin. Yok yenilik arıyorsanız, HEPAR bu vatanı kurtaracak tek partidir. HEPAR diye yazılır, Osman Pamukoğlu okunur” şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.