bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra; Zihni Şahin'le Neden Devam Etmeyecek?

SİYASET

Haberexen.com internet haber sitesinde yer alan bilgiye göre kulisler’de Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Haberexen.com’da yer alan kulis değerlendirmesinde; “AK Parti’nin yeni dönemde mevcut Belediye Başkanı Zihni Şahin ile yollarını ayıracağı açık açık dillendiriliyor. Gerekçe ise, uyum sorunu, irade yetersizliği.

 

Zihni Şahin, üzerinde ithamlar bulunan Şükrü Neiş ile yolların ayrılmasıyla AK Parti’nin Bafra Belediye Başkan adayı oldu. Seçimi de kazandı. Zihni Şahin’in naif kişiliği her kesimden insanın etrafında buluşmasını da sağladı. Ancak seçimlerden kısa süre sonra Şahin kabuğuna çekildi ve dışarıdan gelen fikirleri “akıl verme” olarak değerlendirdi.

 

Belediye ile ilgili işleri ve özellikle icraatların vatandaşlara aktarımında kurumsal yapıya özen göstermesiyle keyfi uygulamaların faturası Başkan Şahin’e kesildi. Diğer yandan Bafra Belediyesi’nin iletişim süreci doğru yönetilmediğinden halk desteği de zayıflayan Şahin, bugün sıkıntılı günlere hazırlanıyor.

 

Şahin’e hissettirilmemeye çalışılan yeni dönemle ilgili fikri hazırlık aday belirleme sürecinde daha net görülecek.

 

Tabi, Şahin bu kulis bilgisinden şimdi haberdar oldu!” ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: haberexen.com

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.