bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra MHP'de ‘Aslan Yıldırım’ Rüzgârı

SİYASET

Bafra ilçesinde yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde de kim aday olacak heyecanı ve hareketliliği devam ediyor.

 Bafra ilçesinde yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde de kim aday olacak heyecanı ve hareketliliği devam ediyor.

 

Bafra da belediye seçimleri son 2 dönemdir AK Parti ve MHP arasında geçiyor. 2004 ve 2009 yıllarında Ak Parti az farkla son 2 seçimi kazandı. MHP; 29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde hayli iddialı ve Bafra'da siyasi otoriteler tarafından favori olarak gösteriliyor.

 

MHP’ye gönül verenler sohbetlerinde; “Ak Parti'nin çözüm süreci, dış politika ve özellikle tarım politikalarındaki başarısızlığı ve yıpranmışlığı örneğin mazot, gübre ve ilaç fiyatlarının çok yüksek olması ki buda çiftçinin girdisinin yüksek olması demek yerel seçimler üzerinde de çok büyük etkilerinin olması bekleniyor. Son 2 dönemdir Ak Parti’nin Belediyecilik konusunda Bafra'da hiçbir varlık gösterememesi MHP’nin şansını artırıyor” şeklinde konuşulmaya devam ediyor.

 

Bafra Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylığı süreci tatlı bir rekabete sahne oluyor. Geçtiğimiz dönemlerde de aday adayı olanlar olduğu gibi ilk defa adı geçen adaylarda var. MHP'nin en güçlü aday adayı olarak kulislerde adı konuşulan isim Aslan Yıldırım. Kendisi eğitimci olan ve Bafra'da ülkücü camia tarafından yakından tanınan Aslan Yıldırım, aslında siyasetten hiç uzak bir isim değil. Türk Eğitim Sen Bafra Şube Başkanlığı da yapan Aslan Yıldırım’ın Bafra Belediye Başkanlığına aday adaylığında adı geçmesi siyasi dengeleri değiştireceğe benziyor. 

Yorumlar (3)

Ayhan 11 Yıl Önce

Tüm kalbimizle ASLAN YILDIRIM I destekliyoruz. Yeniden gönül seferberliği.

ferit akgün 11 Yıl Önce

Sitemizde Bedava mp3 indir sizler için derlediğimiz geçmişten günümüze kadar unutulmayan slow şarkılardan oluşan bir liste oluşturduk. Birbirinden duygusal slow şarkıların yer aldığı listemizde kendi duygularınızı anlatacak ve mutlaka size hitap edecek bir parça mutlaka bulacaksınız. Slow şarkılar, verdikleri duygu yoğunluğu ve melodileri ile gönüllerde taht kuruyorlar.  Koray Avcı, Özcan Deniz, Mazhar Alanson, Soner Arıca, Pinhani, Sura İskenderli, Merve Özbey ve daha birçok sanatçı ve grubun slow şarkılarının yanı sıra sizler için seçtiğimiz ve dinleyicilerin istekleri doğrultusunda güncellenen listelerimizden slow şarkılar dinleyebilir ve indirebilirsiniz.

alaska55 11 Yıl Önce

gerçek başkanlığı herkes görecek görmesi için de aslan yıldırım diyecek inşallah....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.