bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Anadolu Gençlik'te Görev Değişimi

SİYASET

Bafra Anadolu Gençlik Derneği’nde Başkan İsmail Köylü; 4 yıldır yürüttüğü görevini yönetim kurulunda beraber çalıştığı Muharrem Şengül'e devretti.

Bafra Anadolu Gençlik Derneği’nde Başkan İsmail Köylü; 4 yıldır yürüttüğü görevini yönetim kurulunda beraber çalıştığı Muharrem Şengül'e devretti.
Görev değişimi dernek merkezinde gerçekleşirken, konu hakkında açıklama yapan İsmail Köylü; “4 yıldır ülkesine ve milletine faydalı gençler yetiştirme ideali ile yürütmüş olduğum Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığını değerli kardeşim Muharrem Şengül’e teslim ederken çalışmalarımı beraber yürüttüğüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; değerli başkanım bu görevi layıkıyla yürütecek ve Bafra’mızda milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetişmesinde büyük fedakârlıklara katlanmaya devam edecektir. Biz büyük bir davanın mensupları olarak bu kutlu yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu hayırlı çalışmalarda dün beraber çalıştığımız Sayın Başkanımız Muharrem Bey’le bundan sonra da Anadolu Gençlik bayrağı altında takatimizin sonuna kadar çalışmayı yüce Rabbim nasip eylesin” Şeklinde konuştu. 

Ardından söz alan eğitimci Muharrem Şengül; “Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığında 4 yıl boyunca hayırlı çalışmaları beraber yürüttüğümüz değerli başkanıma teşekkür ederim. İnşallah sayın başkanımla beraber yürüttüğümüz çalışmaları insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır şiarıyla yine aynı heyecan ve istekle çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda Sayın Köylü'nün bizimle kol kola olması bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarımızda tüm Bafralıların desteğini bekliyoruz. Bafralı hemşerilerimiz rahatlıkla çocuklarını bizlere emanet edebilirler. Öğrenci çalışmaları, seminerler, konferanslar, yaz etkinlikleri, kış etkinlikleri, sportif ve sosyal aktiviteler, hanım kardeşlerimizin çalışmalarında çocuklarını rahatlıkla teslim edebileceğiniz bir evlerinin olduğunu unutmasınlar. Bizler milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkelerini seven, bayrağın al rengine sevdalı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Biz Mekke’nin ve İstanbul’un fetih ruhuna, Çanakkale’nin kahramanlık ruhuna sahip gençler yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçla tüm gençlerimizi AGD çatısına bekliyor, beraber çalışacağımız tüm arkadaşlarıma, yaptığımız çalışmaları insanlarımıza aktaran değerli basın mensuplarına ve bizlerden desteğini esirgemeyen Bafralı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.