bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Av.Ersan Oktaş’a Alaçamlılar Derneğinden Sıcak İlgi

SİYASET

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Ersan Oktaş hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.

 Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Ersan Oktaş hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.

 

Gittiği her yerde vatandaşların ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin yakın ve bir o kadar sıcak ilgisiyle karşılanan Oktaş bu teveccüh için çok minnettar olduğunu belirtti.

 

 Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Ersan Oktaş Bafra Alaçamlılar Derneğini ziyaretinde ise dernek kapısında Bafra Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı-Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Salih Helvacı, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı-Yönetim Kurulu Üyesi-İşadamı Şükrü Büyüker tarafından karşılandı.

 

Dernek binasında oturan ve sohbet eden vatandaşlarla selamlaşan Oktaş onlarla bir süre sohbet etti.

 

Çay sohbetinde ise Bafra’da Hemşeri Dernekleri arasında en fazla üye ve hemşeriye sahip Bafra Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Helvacı bir konuşma yaptı.

 

Helvacı,’’Bafra Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 14 Mayıs 2011 günü yapılan seçimle tek liste halinde seçime girdik. Üyelerimizin teveccühü ile yeni yönetimi belirledik. 8 yıl derneğimize hizmetleri dokunan Dernek Başkanı İşadamı Bayram Civelek ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bafra ilçesinin merkezinde ve köyler genelinde 30.000'e yakın Alaçam kökenli hemşerilerimiz var. Derneğimizin en büyük amacı; Bafra ilçesindeki Alaçam kökenli vatandaşlarımızı bir araya getirmek için çok yönlü faaliyetler ve etkinlikler yapmaktır. Dayanışma ve kaynaşma adın vatandaşlarımıza en büyük hizmeti vereceğiz. Yardıma muhtaç ailelere dernek olarak çok yönlü hizmet vereceğiz. 1000'e yakın üyemiz ile bir şeyleri yapmanın mücadelesini vereceğiz. Asıl amacımız birlik ve beraberliğimizi bozmadan sonsuza kadar sürdürebilmektir. Ben Başkan olarak, Başkan Yardımcımız İşadamı-Galerici Şükrü Büyüker ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte Bafra'da yaşayan kardeşlerimize hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağız. Bu arada 2014 30 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde bütün partilerin A.Adaylarına başarılar diliyoruz. Bu akşam bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Ersan Oktaş’a ise çalışmalarında yolu açık olsun dileklerimizi sunuyoruz.’’dedi.

 

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av.Ersan Oktaş ise,’’Bafra Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine bir tanışma toplantısı yaptık. Sivil Toplum Örgütlerinin önemini biliyorum. Buraya benim gibi ve her partiden Aday Adayı arkadaşlarımız gelecek. Düşüncelerini paylaşacak. Projelerini anlatacak. Derneklerin sıkıntısını dinleyecek. Asıl bizim düşündüğümüz konu Bafra. Ne olursak olalım Bafra için elele verelim. Çünkü Bafra Hepimizin.Ortak sevgimiz Bafra Olmalıdır.’’dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.