bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Av. Ersan Oktaş; Aday Adaylığını Açıkladı

SİYASET

Avukat Ersan Oktaş, AK Parti Bafra ilçe binasında partililerin de katılımı ile Bafra Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ersan Oktaş yaptığı açıklamada;

"Değerli Bafra'lı hemşehrilerim, çok kıymetli dava arkadaşlarım, saygıdeğer basın mensuplarımız

 

Doğup büyüdüğümüz, hatıralarımızı yaşadığımız ve geleceğe ilişkin hayaller kurduğumuz Bafra'mızı, daha yaşanabilir kılmak, kendimize, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur.

 

Yerel yönetimler, kent sakinlerinin yerel ve ortak nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak Üzere kurulmuş olan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan kamu kurumlandır. Amaçlan ise şehirlerin sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir gelişimi ile kent sakinlerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir.

 

Yerel Yönetimlerden beklenen, halkımızın refah seviyesini yükseltmek için, kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, hizmet kalitesinin artırılması, halkımızın yönetime katıldığı şeffaf bir idarenin oluşturulması ve hizmette önceliklerimizin belirlenmesidir.

 

Bu amaca hizmet etmiş ve bugüne kadar yapılmış olan tüm çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu çıtayı yükseltmek ve şehrimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için azim, inanç ve sabırla geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.

 

"Halka hizmet, Hakk'a hizmettir." Düsturunda; İnsanlığa hizmetin en kutsal vazife olduğu bilinciyle, insan odaklı hizmetlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gayretimizle devam edeceğiz.

 

Bizlere emanet olarak bırakılan bu güzel şehrimizi, bir mirasyedi gibi tüketmeden, yeniden çağımızın gerek /eri ve ecdadımızın değerleriyle donatarak gelecek nesillere taşıma noktasında azamî hassasiyet ve gayret göstereceğiz.

 

Bilgi ve tecrübelerimizin, hizmet aşkı ve çalışma ahlakımızın bunu başarabilecek güçte olduğuna inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzel şehri, ekip ruhuyla hep birlikte yöneteceğiz-Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Bafra'mıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, gelişmenin önündeki tüm engelleri kaldıracağız.

 

Şeyh Edebali'nin Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'e verdiği İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" öğüdündeki ulvi duruşu, günümüz Bafra'sına uygulayarak, halkımıza rağmen değil, halkımızla birlikte anlayışını hayata geçireceğiz.

 

Daha, çok işimizin olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle, yılmadan, aşkla çalışarak, güzel günlere hep birlikte ulaşacağız.

 

Çünkü birlikte yaşadığımız bu şehir, tüm güzelliklere layıktır.

 

Duamız, Besmele ile başladığımız hizmet yolumuzu “Hizmet, nimettir" şuuruyla çalışarak hamdolsun ile tamamlayabilmektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle çıktığımız bu yolda Rabbimizden her şeyin hayırlısını dileyerek Bafra Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıklıyoruz.

 

Deneyimli ekibimiz ve İlçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizle,

BAFRA İÇİN, BİZ HAZIRIZ..

Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, Saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Parti binasındaki açıklamaya Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili partisiz vatandaşlar katıldı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.