bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam AK Parti’de Özdemir İlk Toplantısını Yaptı

SİYASET

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan ÖZDEMİR, "İdealleri Olan Siyasetçiler, Görev Verildiği Gibi Görev Değişikliğini de Olgunlukla Karşılar” dedi.

Alaçam AK Parti İlçe Başkanlığına Atanan Hasan ÖZDEMİR Yönetim Kurulu ile ilk toplantısını 4 Şubat 2020'de Parti binasında gerçekleştirdi.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan ÖZDEMİR, “Önceki dönem İlçe Başkanları Selahattin ALKAN'ın görevleri bitmiş olabilir, ancak gönül birliğimiz ve sorumluluk bilincimiz devam edecektir. İlçe Başkanımıza bugüne kadar yaptıkları tüm başarılı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZDEMİR, “Ayrıca Dava Arkadaşlarımıza, Partimizin Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarına verdikleri desteklerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bundan sonraki süreçte siz saygı değer dava arkadaşlarım ile birlikte omuz omuza bir bütünlük içerisinde AK Partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımızla nasıl birlikte hareket ettiysek, bu dönem görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.