bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti'de İlçe SKM'lerinin Açılış Tarihleri Belli Oldu

SİYASET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, miting havasında geçmesi planlanan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin (SKM) açılış takviminin belirlendiğini söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, miting havasında geçmesi planlanan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin (SKM) açılış takviminin belirlendiğini söyledi.


AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında dün gerçekleşen, Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları'nın katıldığı toplantıda, miting havasında geçmesi planlanan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılış tarihleri belli oldu. 

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "İl Başkanlığımızda, Belediye Başkan Adaylarımız, İlçe Başkanlarımızın katılımı ile düzenlediğimiz toplantıda seçime dair yapılacak olan propaganda şekilleri, çalışma teknik ve taktiklerin belirlenmesinin yanı sıra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılış takvimlerini de belirledik. 


Her ilçemizde seçimlerin koordine edileceği merkezlerimizin açılış toplantılarının miting havasında geçmesini arzu etmekteyiz. Bunun için ilçe başkanlarımız çok dikkatli ve titiz davranmalı, bütün teşkilatlarımızı, köy, mahalle yönetimlerimizi, hali hazırda belde yönetimlerimizi, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclis üyelerimizi, bütün partili ve partisiz herkesi bu açılışlara davet etmelerini ve katılımların sağlamalarını istiyoruz. 31 Ocak'ta başlayıp, 19 Şubat'a kadar sürecek olan Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarını görkemli bir şekilde düzenleyip ilçeyi seçim havasına sokacağız. Daha sonraki dönemlerde de hem mahalle mitinglerimizi, hem de ilçelerde yapılacak olan seçim mitinglerinin programlarını hazırlayacağız. Sandık yönetimlerimiz üzerindeki çalışmalarımızı da yoğunlaştırdık. Seçimde zarar görecek en ufak ihtimali dahi göz ardı etmiyoruz. Her şeyi ayrıntısı ile ince eleyip sık dokuyarak, dikkat ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.