bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti’de 46. İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

SİYASET

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı 46. Daraltılmış ilçe danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti İlçe binası toplantı salonunda yapılan danışma toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necmi Şener, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belde Belediye Başkanları, AK Parti İlçe yönetimi katıldı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven toplantıda yaptığı konuşmasında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Yurduseven “ Aday adaylığı başvuru sürecinin dün yapılan MKYK toplantısı sonucu erken tarihe alınarak 1 Ekim – 1 Kasım arasında olacağı bilgisini aldık. Akabinde temayül yoklamaları, teşkilat yoklamaları ve anket çalışmalarının tamamlanarak kasım ayı içerisinde de adayların belirleneceğini umuyoruz. Bu süreçte asıl olan teşkilatımızın birlik ve beraberliğidir. Kardeşlik hukukumuzu bozmadan uyum içerisinde bir adaylık ve seçim dönemi geçirmeyi arzuluyoruz.”dedi.

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necmi Şener ise konuşmasında Büyükşehir yasasının önemine değinerek; “Özellikle belediye meclis üyesi adaylarımızı iğne deliğinden iplik geçirircesine titizlikle belirlemek durumundayız. Yeni yasanın sunduğu geniş imkanları Bafra için en doğru biçimde kullanacak, yeteneği ve vizyonu olan arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Muhalefet partileri aday bulmakta zorlanırken bizde aday enflasyonu yaşanıyor, bu da partimizdeki hizmet yarışının ifadesidir” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.