bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz Kapı Kapı Dolaşıyor

SİYASET

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, “Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur” dedi.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, “Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur” dedi.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, AK Parti her zamankinden daha diri bir şekilde halkın yanında olacaktır. Yakakent’e bağlı bulunan bütün mahalleleri tek tek ve kapı kapı gezerek halka ulaşmaya ve onların dertlerini dinlemeye çalışıyor. Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur. Severek yaptığımız işler farkını hemen ortaya koymaktadır. Dolayısıyla sevgide, güvende ve inançta mesafenin olmadığını bizlere hissettiren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, AK Parti İlçe yönetimi olarak 12 Eylül 2020 Cumartesi günü yapmış olduğumuz kongremiz sonrasında “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Ediyoruz” Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri Ali Avcı, Züleyha Sarı, Nilüfer Erdoğan, Aykut Şen, Zafer Paralı, Ali Coskun, Mecit Baş, Fatih Kocabaş, Sezi Durhat, Orhan İlhan ile birlikte Halkımızın yanında olmaya, mahallelerimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Bizlerden desteğini ve dualarını esirgemeyen değerli büyüklerimize, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, tüm yaşlı vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve hürmetle ellerinden öpüyoruz. Samimi sohbetleri ve ev sahipliği için vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

KORKMAZ "DERDİ OLANLA DERTLENECEĞİZ"

Adaylığım sürecinde büyük bir heyecanla başkan olmamızı bekleyen bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarım ve ben, beklentileri boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Derdi olanla dertleneceğiz. Herkesi, her kesimi kucaklayacağız. Çünkü biz büyük AK Parti ailesiyiz. Kendimize yakışanı yapacağız. Partimizde bugüne kadar görev yapan bütün ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Allah yardımcımız olsun” Bizleri hiçbir konuda yalnız bırakmayan Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma beye de teşekkürlerimi sunarım dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.