bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Samsun Milletvekili Demircan'dan Alaçam ve Yakakent Ziyareti

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Alaçam ve Yakakent İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Alaçam ve Yakakent İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, önce Alaçam AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Gündemdeki konular ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Daha sonra Alaçam Devlet Hastanesini gezerek Başhekim Dr. Radi Şen’den kurum hakkında bilgiler aldı. Buradan Alaçam lise caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi. Alaçam Pazar yerinde her Çarşamba günü kurulan Pazar yerinde hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet eden Demircan, buradan Yakakent ilçesine geçti. 

Yakakent AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanlığında bir araya gelen Demircan, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’dan yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi aldı. AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz’da İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Demircan, Yakakent Kaymakamı Abdussamed Kılıç, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ile birlikte Yakakent Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimlerini ziyaret ettiler. Yakakent’te de esnafları gezerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.