bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel'le İlgili Flaş İddia

SİYASET

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alındığı iddia edilirken, şuan böyle bir kararın söz konusu olmadığı bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alındığı iddia edilirken, şuan böyle bir kararın bulunmadığı belirtildi. 3 yıldır Samsun il başkanlığı görevini yürüten Göksel’in genel merkez tarafından görevden alındığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanlığından edinilen bilgiye göre, şuan böyle bir kararın bulunmadığı belirtildi.

MUHARREM GÖKSEL GÖREVİNİN BAŞINDA

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz Pazartesi Günü gerçekleşen MYK toplantısında böyle bir kararın alınmadığı hatırlatılarak, "İl başkanının görevden alınması için MYK'da bir karar alınması gerekiyor. Pazartesi günü böyle bir karar alınmadığı öğrenildi. İl başkanının istifası veya görevden alındığına dair ulaşan bir tebliğ de yok. Şuan bu söylentilerin nereden çıktığını anlamadık, konu araştırılıyor. Göksel hala görevinin başında. Bugün Ankara'da il başkanları toplantısı gerçekleşecek. İl başkanımızda orada olacak. Görevden alma gibi bir gelişme yok. Kendisine böyle bir tebliğ olursa zaten kamuoyuyla paylaşılır. Genel merkezin kararı doğrultusunda gereken tereddütsüz yapılır. Ama şuan görevimizin başındayız." ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.