bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti, Ondokuzmayıs'ta Bölündü

SİYASET

AK Parti Ondokuz Mayıs eski İlçe Başkanı İbrahim Eren'e Büyük Birlik Partisi'nden belediye başkan adaylığı için teklif geldi.

AK Parti Ondokuzmayıs eski İlçe Başkanı İbrahim Eren'e Büyük Birlik Partisi'nden adaylık teklifi geldi.

 

Yerel seçim sürecinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen İbrahim Eren'in BBP'den gelen adaylık teklifi nedeniyle partiden de istifa ettiği yönünde haberler gündeme geldi.

 

AK Parti eski İlçe Başkanı İbrahim Eren, Büyük Birlik Partisi'nden kendisine adaylık için teklif geldiğini doğruladı. Eren, yaptığı açıklamada, "Aday adaylığı sürecinde ilçe başkanlığı görevimizden istifa ettik. Ancak aday gösterilmedik. Benimle birlikte bazı arkadaşlarımızda aday adayı oldular ancak onlarda aday gösterilmediler. Ondokuzmayıs'ta bu nedenle bizlere bazı partilerden adaylık teklifi geliyor. Ancak bu konuda henüz verilmiş net bir kararım yok. Bu saatten sonra sahaya kazanmak için çıkarım. Bu işler ekip işidir. Ekibimizle birlikte bu konuyu görüşerek bir karara bağlayacağız. Bütün partiler bizleri aradılar ama kendi partimiz aramadı. Büyük Birlik Partisi'nden de adaylık için teklif geldi. Söylediğim gibi henüz verilmiş bir kararımız yok" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.