bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ak Parti; Mevcut’larla Yola Devam Edecek Mi?

SİYASET

Samsun’da yayın yapan iki internet haber sitesi (samsunahaber.com ve akasyamhaber.com) bir duyuma yer vererek “Mevcut başkanlarla yola devam” şeklinde haber yayınladı.

Samsun’da yayın yapan bir internet haber sitesi (samsunahaber.com) bir duyuma yer vererek “Mevcut başkanlarla yola devam” şeklinde haber yayınladı.

 

Haber’de şu ifadelere yer verildi; “Samsun’da mevcut belediye başkanları ile yola devam edilecek.

 

Samsun'un Havza ve Vezirköprü ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile yola devam edileceği bilgisinin ardından; Bafra, Çarşamba ve Salıpazarı'nda da mevcut belediye başkanları ile yola devam edileceği öğrenildi.

 

AK Parti'de aday belirleme üst komisyonu, listelerle ilgili raporunu Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Başbakan kritik ilçelerle ilgili incelemesini sürdürürken, problem yaşanmayan ilçelerle ilgili kulislere bilgi gelmeye devam ediyor. Buna göre; Bafra, Çarşamba ve Salıpazarı'nda mevcut başkanlarla devam edileceği öğrenildi. Daha önce de Havza ve Vezirköprü'de mevcut başkanlarla devam edileceğinin kesinleştiği haberi gelmişti.

 

Öte yandan Haber Gazetesi'nde yayımlanan bir haber de gelen bilgiyi doğruladı. Gazetede yer alan haberde, "AK Partili ilçe belediyelerinde, Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu'nun kendi isteğiyle seçimlere katılmama nedeniyle Terme dışındaki çoğu belediye başkanıyla 'devam' kararının alındığı öğrenildi" deniyor.

ÖNEMLİ NOT:
Bafra Ajans olarak bu haber üzerine telefonla iletişim kurduğumuz Ak Parti yetkilileri ise değerlendirmelerin devam ettiğini ve Ak Parti tarafından resmi açıklama yapılmadan bu tür haberlere itibar edilmemesi istenildi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.