bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ak Parti Başkan Aday Adaylarına Kötü Haber

SİYASET

AK Parti'de herkesin beklediği ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili kesin listenin açıklanması sürecin yine uzayacağı öğrenildi.

AK Parti'de herkesin beklediği ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili kesin listenin açıklanması sürecin yine uzayacağı öğrenildi.

 

Daha önce 15 Ocak olarak belirlenen ilçe belediye başkanlarının açıklanma tarihi, bir kez daha belirsizliğe büründü.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan, Ak Parti’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, bugün bir araya geldiği ilçelerin Belediye Başkanı Aday Adaylarına siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türel, Ak Parti’nin ilçe belediye başkanlarının açıklanma tarihinin Ocak ayının sonuna bile sarkabileceğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın programının çok yoğun olduğunu dile getiren Menderes Türel, bu nedenle, 15 Ocak tarihinin ay sonuna doğru uzayabileceğini vurguladı. Menderes Türel konuşması sırasında, "Süleyman Demirel gibi konuştum" diyerek espri de yaptı.

 

"Bu tarih, 20 Ocak da olabilir, ay sonu da olabilir." diyen Türel, Antalya’nın da dahil olduğu ilçe belediye başkanları ile ilgili net bir durumun henüz söz konusu olmadığını belirterek, listeler üzerindeki çalışmaların genel merkezde büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.