bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; “İlçe Danışma Meclisi toplantımızda, kutlu bir hareket olan AK davamızdaki yol arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; “İlçe Danışma Meclisi toplantımızda, kutlu bir hareket olan AK davamızdaki yol arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” dedi.

İlçe Danışma Meclisi toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse ve Haluk Bülbül, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da yaptığı konuşmasında; “Bu büyük davanın içinde olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Teşkilatımızla hasbihal ettiğimiz, dertleştiğimiz, ortak akıl ürettiğimiz ilçe danışma toplantımıza Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, İl Başkan Yardımcılarımız Mehmet Köse ve Haluk Bülbül, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanımız İbrahim Semiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla katılım sağladık. Gerçekleştirdiğimiz toplantının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına, Mahalle Başkanlarımızdan, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, İlçe ve İl Teşkilatımızdan Milletvekillerimize, her kademede daha çok çalışarak ulaşacağız. Bu düşüncelerle toplantımızın teşkilatlarımız, ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yandan saha çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da Türkiye'nin dört bir yanında çok ciddi mücadeleler verildiğini belirten Karaaslan, "Ülkemizin farklı noktalarından çıkan orman yangınlarıyla gerçekten hepimizin içi, ciğerleri, yüreği yanıyor. Buradan birilerinin siyasi çıkar elde etmesi mümkün değil. Buradan birilerinin kendine rant devşirmesi mümkün değil. Öyle hassas bir konu ki hepimizin ortak hareket etmesi, hepimizin ortak düşünmesi ve aynı noktada birbirine gayret vererek, güç vererek ilerlemesi lazım" ifadelerini kullandı.

Olayın arkasında neyin olduğunun çok yönlü araştırıldığını aktaran Karaaslan; "Türkiye'nin dört bir yanında orman yangınları var. Önce Manavgat'ta başladı. Adana'da, Osmaniye'de, Muğla'da, Marmaris'te, Datça'da, Bodrum'da, her yerde. Dolayısıyla bunların araştırılması bir yandan devam ederken, bir yandan da birileri bunu kullanarak, 'Uçak yokmuş, helikopter yokmuş, gelmemiş, gitmemiş' üzerinden siyaset oluşturmaya çalışıyor. Herhalde Türkiye'de en çok eksikliğini hissettiğimiz şey, ülkemizin genelini ve geleceğini, yarınlarını ilgilendiren konularda bile bu kadar maalesef art niyetli cephe oluşması. Bölgede 45 helikopter, 5 uçak, İHA'larla yapılan orman alanlarındaki incelemeler, 100'den fazla arazöz, 280 tanker, 660 dozer, 10 bin 500 işçi ve itfaiye ekibi, 6 bin 400 orman memuru, 4 bin 110 teknik eleman ile devletin çalışması var" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.