bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra Gençlik Kollarından Ziyaretler

SİYASET

AK Parti`nin Ankara kampı dolayısıyla Ankara`da olan Bafra AK Parti Gençlik Kolları ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti`nin Ankara kampı dolayısıyla Ankara`da olan Bafra AK Parti Gençlik Kolları ziyaretlerini sürdürüyor.

Sabah namazını Hacı Bayram-ı Velî Camiinde kılan gençlik kolları ardından Anıtkabir`e de bir ziyaret gerçekleştirdi. Konu ile ilgili konuşan AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan "AK Parti'nin Kızılcahamam'da 26 Nisan'da başlayan 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kapanış konuşması ile sona erdi. Bizde kampın ardından Sabah namazımızı Hacı Bayram-ı Velî Camiinde kıldık. Ardından Büyük Birlik Partisi Merhum Genel Başkanı Sn. Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabri başında ziyaret ettik. Sonrasında ise Anıtkabir`e bir ziyaret gerçekleştirdik. Ankara`da ki ziyaretlerimiz sürüyor" dedi.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’yı da makamında ziyaret ettiler. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; AK Parti Bafra Gençlik Kolları heyetine TBMM’yi gezdirdi.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları heyeti daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler. Arslan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Akşam yemeği öncesi İçişleri Bakanımız sn. Süleyman Soylu beyefendi ile uzunca hasbihal ettik. Bizleri kabulü, ilgi ve alakası için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.