bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Alaçam Kadın Kolları Başkanlığına Güven Kıcır Seçildi

SİYASET

Alaçam Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre Divan seçimi ile devam etti.

Alaçam Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre Divan seçimi ile devam etti.

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe başkanı Hasan Özdemir, AK Parti siyasetinde kadının önemli bir yeri olduğuna işaret etti.

Özdemir, "Bayanlarımız bizler için çok önemli. Onların sayesinde sahada girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı kalmıyor. Bizler de her zaman Kadın Kollarımızın yanındayız ve yanlarında olmayay devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir yeni seçilen Kadın Kolları yönetimi ve üyelerine, "Yolumuz çok uzun. Hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışacağız.

AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ise AK Parti'de eski yeni diye bir ayrım olmadığını belirterek, "Bizim ailemizde böyle bir ayrım yok. Dün yönetimde olup, bugün yönetimde olmayanlar ilk günkü heyecan ile partimize hizmet etmeye devam etmekte. Partimize hizmet eden herkese teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

Tek liste halinde gidilen genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan Güven Kıcır, AK Parti Alaçam Kadın Kolları Başkanı oldu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı seçilen Güven Kıvır katılımcılara teşekkür ederek kongre son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.