bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Alaçam İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

SİYASET

Alaçam Öğretmenevi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve partililer katıldı.

Alaçam Öğretmenevi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve partililer katıldı.

İlçe danışma toplantısında konuşan AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, şunları söyledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güzel ülkemizi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına, Mahalle Başkanlarımızdan, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, İlçe ve İl Teşkilatımızdan Milletvekillerimize, her kademede daha çok çalışarak ulaşacağız.

Bu kapsamda Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Güven Kıcır, Gençlik Kolları Başkanı Enescan İleri, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarının katılımıyla İlçe Danışma Meclisi toplantısında bir araya gelerek istişarelerde bulunuldu. Toplantımızın teşkilatlarımız, ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Böyle güzel bir coğrafyada, böyle güzel bir şehre hizmet etmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde seçilerek göreve gelmiş olmaktan gurur duyduğunu dile getirerek, "AK Parti ailesinin bir ferdi olmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmak, sizlerin yol arkadaşı olarak aynı amaca hizmet etmek çok değerli benim için. Allah izin verir de 2023'ü görür ve o dönemde de o gayreti gösterip oradan da zaferle çıkarsak artık Türkiye'nin önüne geçmek mümkün olmayacak. İşte bu yüzden 2023 çok önemli diyoruz. Ondan sonra bu yükselişin önü kesilemez bir boyut kazanacak. Bugünkü yarış kendi aramızda değil, siyaset yapan diğer partiler arasında da değil. Bugünkü yarış dünya ile yapılan bir yarış. Çünkü biz daha büyük daha önemli daha özel bir konuma gelmek istiyoruz. Bunun için bir liderimiz var. Onun sahip olduğu çok güçlü bir irade var. Aynı zamanda ona inanan, ona güvenen, destek veren, yanında olan milyonlar var." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Biz Samsun'da kapı kapı dolaşarak önümüzdeki genel seçimlerde elde vereceğimiz büyük başarının arkasından bir ikinci büyük dalga şeklinde 2024 seçimlerinde de bu şehirde 17 ilçenin tamamını Cumhur İttifakı'yla birlikte geleceğe taşıyacak kadrolar oluşturacağız ve Alaçam başta olmak üzere hizmetten mahrum kalan hiçbir ilçemiz kalmayacak. Hedefimiz net, gayretimiz net, inancımız net, dava bilincimiz net dolayısıyla bize düşen de bundan sonra çalışmak. Çalışmak zamanıdır. sahada olmak zamanıdır. meydanı boş bırakmamak zamanıdır." Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.