bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

SİYASET

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "AK Parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışıyoruz" dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı 19 Mayıs Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, toplantıda, AK Parti'nin kurulduğu günden bu zamana kadar millete hizmet ederek, milletin beklentilerine uygun politikalar üreterek sandıklardan başarıyla çıktığını söyledi. Kırcalı, AK Parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimin verdiği istikamet doğrultusunda çalışmaya, gayret göstermeye devam ettiklerini kaydetti.

Samsun Milletvekili Kırcalı; “19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi toplantımızda dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Toplantımızı İlçe Başkanımız Fatih Seven, Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut İşbilir ve Saffet Ayvaz, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Karakartal, Gençlik Kolları Başkanımız Samet Acar, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve yol göstericiliğinde her kademedeki arkadaşlarımızla daha çok çalışarak 2023 hedeflerine inşallah ulaşacağımıza inanıyor, toplantımızın teşkilatlarımız, ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ise ilçede gerçekleştirdiği proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Toplantıya AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ile belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.