bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ahmet Yeni'den Bafra Teşkilatı'na Ziyaret

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni; Bafra ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Aymet Yeni, parti binasında AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezeri Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, il meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partililer ile bir araya geldi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Yurduseven, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin ilçe teşkilatına yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

 

Samsun Milletvekili Ahmet Yeni; "AK Parti iktidarında Bafra ilçemize ne söz verdiysek yerine getirdik. İlçemize kazandırdığımız 2 bin 560 yataklı devlet hastanemizin inşaatı bitti, inşallah 1 hafta sonra hastanemizin taşınma işleri tamamlanmış olacaktır. İlçemizde söz verip de yapmadığımız hiçbir yatırım kalmadı. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç; geçtiğimiz günlerde Bafra'ya kazandırmış olduğumuz Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı. Bafra’mıza halkımız için yatırımlarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.