bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ahmet Yeni; “GÖREVDEN KAÇMAYIZ” Dedi

SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni bir basın açıklaması yayınlayarak; “GÖREVDEN KAÇMAYIZ” mesajı verdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni bir basın açıklaması yayınladı. Yerel seçimler sebebiyle yoğun telefon aramalarına maruz kaldığı için basın açıklaması yapmak zorunda kaldığını ifade eden Yeni, “Teşkilatlarımız, vatandaşlarımız ve basın mensupları yerel seçimler sürecindeki kanaatimizle ilgili bizi arayarak soru ve talep yöneltiyorlar. Bu arama ve taleplerde büyük bir yoğunluk oluştuğu için basın açıklamasını yapma ihtiyacı oluşmuştur.

 

UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

2001 yılında Partimiz kurulduğundan beri sayın genel başkanımız ve başbakanımız, partim, teşkilatlarım ve yüce milletim bana hangi görevi vermişse onu hakkıyla yerine getirmeye gayret ettim. Ak Parti’nin hizmet felsefesi ve aziz milletimin kutsal değerleri doğrultusunda bıkmadan, usanmadan çalışmayı en büyük vazife bildim. Milletvekilliğim boyunca Samsun’u karış karış gezerek nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa onu yerine getirmek için çalıştım. Yakakent’ten Terme’ye, İlkadım’dan Vezirköprü’ye kadar tüm ilçe ve köylerimizde ortak aklı kullanarak çözüm üretmeye uğraştım. Tüm teşkilat mensuplarımız, üniversitelerimiz, ticaret sanayi odamız, esnaf ve sanatkarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, atanmış ve seçilmiş yöneticilerimiz, amir ve bürokratlarımızla uyum içerisinde ve el birliğiyle “Samsun için” anlayışıyla hareket ettim.

 

GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Defalarca ifade ettiğim hususu tekrar ifade etmek istiyorum: Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sayın başbakanım ve genel başkanım, partim, teşkilatlarım ve milletim yerelde ve genelde bana hangi görevi verirse onu eksiksiz yapmak için çalışacağım. Görevden kaçmamız, vazife beğenmememiz söz konusu olamaz. Bizim gerek milli ve manevi değerlerimizde gerekse hizmet felsefemizde böyle bir tavır söz konusu olmamıştır bundan sonra da olamaz. Biz, hangi görevin verildiğine değil o görevi hak ettiği ölçüde, en iyi şekilde nasıl yerine getiririz ona bakarız. Bizim makam, mevki ve görevlere karşı tutumumuz her zaman böyle olmuştur, bundan sonra da doğru gördüğümüz bu tutum değişmeyecektir.

 

Beni üç dönemdir milletvekili seçen, bu güne kadar şahsıma gösterilen ilgi ve alakasını esirgemeyen büyük ak parti ailesine ve tüm Samsunlu hemşerilerime teşekkür ediyor saygıyla arz ediyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.