bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs'ın Kararı Değişimden Yana

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt Kösedik Köyü ziyaretinde kendini dinleyenlere böyle ifade etti.

“19 Mayıs, bir üçüncü gözle bakınca, güzelim Karadeniz’de 20 km’lik sahil şeridi olan, bölgenin en temiz deniz suyuna sahip, tarım, sanayi alanı, ticaret yolu gibi potansiyel anlamında ne ararsanız bulabileceğiniz bir şehir. Gel gör ki 19 Mayıslı çocuğunu gurbete yollamış, 19 Mayıslı şehrin göbeğinde şebeke suyuna hasret, temel belediyecilik hizmetlerini dahi alamıyor, 19 Mayıslı kendi Beldelerine, Köylerine, Mahallelerine ulaşamıyor.”

 

Kendisi de doğma büyüme 19 Mayıs ilçesi Yörükler Beldesinden olan Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt Kösedik Köyü ziyaretinde kendini dinleyenlere böyle ifade etti.

 

19 MAYIS'IN KARARI DEĞİŞİMDEN YANA 

İlçemizde değişim rüzgarlarının çoktan esmeye başladığını savunan Kurt’a göre vatandaşın alternatifi belli. Uzun süredir kapı kapı kapantılacak beldeleri, mahalleri, mahalleye dönecek köyleri, gezdiğini, Genç –yaşlı herkesin gözünün içine baka baka ilçemize dair düşüncelerini aktardığını ifade eden Kurt . “ Edindiğim izlenim: 19 Mayıslı her şeyi bizlerden çok daha iyi görüyor. Kendisine verilen vaatler de o vaatleri verenlerin yönetiminde geçip giden yıllarda yapılanlar da ortada. 19 Mayıslı görüyor, hissediyor ve ne yapacağına çoktan karar vermiş. Biz bazılarının aksine bu Hemşehrilerimizin hafızasına da kendisine de güveniyoruz. “ diyor.

 

KENDİMİZDEN DE HEMŞEHRİLERİMİZDEN DE EMİNİZ

İlçenin sorunları ve bunların çözümü noktasında uzun süredir mesai harcadığını sık sık yineleyen Kurt,” Sahaya çıkmadan önce nasıl tüm yanı ve yönleri ile ilçemizin güçlü ve zayıf yönlerinin analizini yapmış isek göreve gelmemiz durumunda da bunlar için geliştirdiğimiz projeleri de bir bir hayata geçireceğiz.” Diyor ve şehir bu olumlu değişimi gerek sosyal gerekse fiziksel olarak çok kısa sürede hissetmeye başlayacağından hayli emin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.