bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs ve Vezirköprü İstişare Toplantıları

SİYASET

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ortaklaşa organize ettiği istişare toplantılarının bir yenisi daha Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçelerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ortaklaşa organize ettiği istişare toplantılarının bir yenisi daha Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçelerinde gerçekleştirildi.

 

Samsun ilçelerinde devam eden, yapılacak olan çalışmalar, projeler hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı istişare toplantıları Vezirköprü ve 19 Mayıs İlçelerinde gerçekleştirildi.

 

Düzenelen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, il ve belediye meclis üyeleri, İl Özel İdaresi yetkilileri katıldı.

 

Toplantıların açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bey ve çalışma arkadaşları ile birlikte ilçelerimizde düzenlediğimiz istişare toplantımızın bir yenisini daha Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçelerimize icra ettik. Toplantılarımızda ilçelerdeki öncelikli, ortak ve kısa vadeli sorunları konuşalım, görüş alışverişinde bulunalım, Büyükşehir yasasından sonra çalışma sistemimiz nasıl olmalı, zaman kaybetmemek adına bu toplantılarımızı düzenliyoruz. AK Parti, millete hizmet için siyaset yapar. Misyonumuzda ve vizyonumuzda bu anlayış vardır. Bu anlamda ülkemizde istikrar ve güven ortamı var. İstikrarın kaynağı millet ve onun iktidara getirdiği AK Parti'dir. AK Parti olarak boş laf değil, her zaman iş ve eser ürettik, üretmeyede devam ediyoruz" dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Büyükşehir Yasası ile birlikte kapanacak olan İl Özel İdareleri'nin devam eden, yarım kalan çalışmaları yada yapılması planlan projeleri konuşmak, tartışmak, görüş alışverişinde bulunarak ilçelerimiz için daha neler yapılabilir. Yarım kalan işlerin hemen nasıl sonuçlanabilir bunlar su, köprü, kanalizasyon gibi vatandaşımızın büyük ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirebilmek adına istişare toplantılarımızı yapıyoruz. İl Genel Meclis üyelerimiz bu konuları yakından biliyorlar, bizde İl Başkanlığımızın koordinesinde ilçe teşkilatlarımız ile de bir araya gelip onlarında görüşlerini alıyoruz. Samsun ve ilçelerimizde bizi çok yoğun bir 3,5 ay bekliyor. 30 Mart'a kadar bize yorulmak, dinlenmek yok, inşallah 30 Mart'tan sonrada o hızla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.