bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yenice Mahalle Muhtarı Sokakları Korona Virüse Karşı İlaçladı

SAMSUN

Alaçam ilçesi Yenice Mahalle muhtarı Mustafa Geveci kendi makinası ve kendi imkânları ile mahallenin bütün sokaklarını korona virüse karşı tek tek ilaçladı.

Alaçam ilçesi Yenice Mahalle muhtarı Mustafa Geveci kendi makinası ve kendi imkânları ile mahallenin bütün sokaklarını korona virüse karşı tek tek ilaçladı.

Yenice Mahalle Muhtarları Mustafa Geveci Mahalle sakinleri için tedbiri arttırdı. Covid-19 virüsüne karşılık önlemler çerçevesinde bütün sokaklarını ilaçlama yaptı.

Covid-19 virüsüne karşılık önlemler çerçevesinde Yenice Mahalle muhtarları tarafından yapılan ilaçlama halk tarafından da takdir edildi. Yenice Mahalle Muhtarları Mustafa Geveci kendi mahallesinde bulunan sokakları ilaçlayarak Corono virüs için mahalle sakinlerine de uyarılarda bulundu.

İlaçlamayı gerçekleştiren Yenice Mahalle Muhtarları Mustafa Geveci, "Kendi imkanlarımla ilaç ve ilaçlama makinası ile mahallemizin bütün sokaklarını ilaçlamasını kendi imkanlarım ile gerçekleştirdim. Mahalle sakinlerinin sık kullandığı alanları Covid-19 için tedbir alıyoruz. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın da evde kal uyarılarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyorum" dedi.

İlaçlamadan duyulan memnuniyetlerini dile getiren Vahit Düşünsel, Yunus Akar, Engin Düşünsel, Mehmet Vatan, Bekir Uslu, Arslar Demircan, Hüseyin Lokman, Ekrem Yaman mahalle sakinleri "Önemli bir virüs ülkemizde etkisini gösteriyor. Devletimizin aldığı tedbirlerin yanı sıra bizler vatandaşlar olarak da yapılan uyarılara harfiyen uymalıyız. Mahalle muhtarımızın da virüsle mücadelede yapmış olduğu ilaçlama ve uyarılar virüs karşısında daha da etkili bir mücadele vermemizde etkili olacaktır” şeklinde konuştular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.