bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yedaş Çalışanları İçin ‘unutulmaz Hediye’

SAMSUN

YEDAŞ personeli motivasyon yemeğinde bir araya geldi.Atakum'da bir restoranda yapılan yemekte Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, bayan çalışanlarına ve erkek personelin eşlerine şirket logosunu taşıyan birer altın kolye hediye etti.Rol model...

YEDAŞ personeli motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Atakum'da bir restoranda yapılan yemekte Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, bayan çalışanlarına ve erkek personelin eşlerine şirket logosunu taşıyan birer altın kolye hediye etti.

Rol model yönetim şekli ve KSS başarılarıyla Türkiye'de örnek bir elektrik dağıtım şirketi olan ve hedefini Avrupa'ya çeviren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop’ta görev yapan çalışanları da sırasıyla kapsayacak yemekli motivasyon toplantıları düzenlemeye başladı. İlk toplantı Samsun’da Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri ile gerçekleştirildi.

Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin elektrik dağıtımı üstlenen YEDAŞ, Atakum'da hizmete açılan bir restoranda yemekte buluştu. Genel Müdür Türkoğlu, Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmeti personeline ‘şirket vizyonu doğrultusunda görev yaptıkları’ için teşekkür etti. Yemekte konuşma yapan Genel Müdür Türkoğlu, YEDAŞ'ın çok kısa sürede rol model yönetim şekliyle lider bir şirket haline geldiğini belirterek, "Tüm çalışma arkadaşlarımız ve paydaş kuruluşlarımız özveriyle çalıştı. Verimlilik unsurumuz her geçen gün artıyor. Müşteri ve çalışan memnuniyeti daha ilk gün söylediğimiz bir sözümüzdü. Bugün artık bunu başarmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz Avrupa mükemmellik ödülüdür. Bunu da tüm paydaşlarımızla başaracağız” dedi.

Türkoğlu şöyle devam etti: "Bugün burada, YEDAŞ'ın en yoğun, müşteriyle en çok temas halinde çalışan personeline moral motivasyon amaçlı olarak bir yemek vermek istedik. Özellikle Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri ekibimiz de bunlardan biri. Kurumumuzdaki tüm bayan çalışanlara ve erkek personellerimizin eşlerine, kurumsal kimliğimiz olarak logomuzun yer aldığı altın kolyeleri hediye etmek istiyorum. Bu kalıcı, değerli bir hediye olur umudundayım. Biz kocaman ve sürekli büyüyen bir aileyiz. Bu hediyenin kalıcı olmasındaki gaye de şudur. Torunlarımızın çalışacağı sürdürülebilir bir şirketin ilkleriyiz."

Türkoğlu daha sonra, hediyeleri yemeğe katılan personele teker teker dağıttı. Türkoğlu, YEDAŞ'ın 5 ildeki tüm bayan çalışanlarına ve erkek çalışanlarının eşlerine şirket logosunu taşıyan kolyelerin hediye olarak dağıtımının yapılacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.