bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yaşam Malzemelerini Taşıyan Tır’lar Yola Çıktı

SAMSUN

Samsunspor Kulübü Derneği tarafından başlatılan Yardım Kampanyası kapsamında toplanan yaşam malzemelerini taşıyan TIR’lar deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Samsunspor Kulübü Derneği tarafından başlatılan Yardım Kampanyası kapsamında toplanan yaşam malzemelerini taşıyan TIR’lar yola çıktı.

Samsunspor Kulübü Derneği’nin deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyasına futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Store 55’den kışlık malzemeler, futbolcular, teknik heyet ve personellerin topladığı yastık ve yorgan ile taraftarlar ve vatandaşlardan gelen yaşam malzemeleri de afet bölgelerine gönderilmek üzere Nuri Asan Tesisleri’nde TIR’lara yüklendi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da TIR yükleme alanına gelerek çalışmalara katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Samsunspor Kulübü Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İlknur Damla Beytekin, yaklaşık 3 TIR’ın afet bölgelerine gönderileceğini belirtirken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise, “Biz futbol adamları, futbolcular ve kulüpler, bölgenin acılarını sarmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Türk futbol tarihinin en büyük kampanyasını futbol üzerinden başlatıp bu insanlara borcumuzu ödeyebiliriz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.