bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent Noterliği Açıldı

SAMSUN

Yakakent Noterliği Cumhuriyet Meydanı, Biter Apartmanı, No:2/6 Yakakent adresinde faaliyetine başladı.

Yakakent Cumhuriyet Meydanında bulunan YAKAKENT NOTERLİGİ İlçe Müftüsü Muhammet Salman’ın duaları ile hizmete açıldı. Yakakent Cumhuriyet Meydanında yapılan acılaşa Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Emniyet Amiri Murat Tan, İlçe Müftüsü Muhammet Salman, daire amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Açılışta bir konuşma yapan Yakakent Noteri Alper Şevket Atikalioğlu, Türkiye’nin her yerinde görev yaptım ama burası bambaşka benim buraya gelmemde en büyük payı olan Metin Çakır abime, Fatih Tok beye, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Başkanıma, Siyasi Parti Başkanlarına ve emeği geçen her kese teşekkür ederim dedi.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ilçede yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler aktararak ilçemize yeni hizmetler vermek üzere açılışını yapacağımız noterlik iş yerinin ilçemize, milletimize hayırlı uğurlu olması dileklerimle kurdaleyi kestiler.

Vatandaşların tüm hizmetlere kolay ve hızlıca ulaşması amacıyla Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın imzasıyla noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede noterlik ihdas edildi. Yeni kurulan noterliklerle vatandaşlar başka bir ilçeye gitme zorunluluğu olmadan bulundukları ilçede, noterlik hizmetlerinden faydalanabilecek denildi.

Yakakent Noterliğine atanan Alper Şevket Atikalioğlu, açılış merasimiyle birlikte ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşları kabul etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.