bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent İlçesinde Turizm Çalıştayı Düzenlendi

SAMSUN

Samsun’un Yakakent ilçesinde düzenlenen "Yakakent Turizm Çalıştayı" yoğun ilgi gördü.

Samsun’un Yakakent ilçesinde düzenlenen "Yakakent Turizm Çalıştayı" yoğun ilgi gördü.

Yakakent Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Alaçam-Yakakent Yerel Eylem Gurubu Derneği iş birliği ile düzenlenen, Yakakent'imizin turizm geleceğine yön verecek konuların ele alındığı "Yakakent Turizm Çalıştayı" yoğun katılımla verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

Yakakent Belediyesinden yapılan açıklamada; “Yeşil ile Mavinin buluştuğu ilçemiz her geçen gün gelişmekte ve akabinde turizm potansiyeli artmaktadır. Samsun’umuzun denize sıfır tek ilçesi olan Yakakent’imiz, diğer adıyla Karadeniz’in Bodrum’u olarak nitelendirdiğimiz şirin ilçemizin, turizmdeki ağırlığının gelecekte de artarak süreceğini öngörmekteyiz. Belediyemiz ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi koordinesinde yürütülen “Yakakent Turizm Çalıştayı” bu gereksinimden yola çıkılarak düzenlenmiştir. İlçemizin kültür ve turizm potansiyelini ortak bir yaklaşımla ele alarak, var olan potansiyelimizi en iyi şekilde ortaya çıkarmak için çözüm önerilerini konuştuk. Çalıştay sonuçlarını içeren bu raporda Yakakent turizminin şu anki durumu, güçlü yönleri, gelişime açık yönleri, sorunları ve çözüm önerileri ile her türlü perspektiften detaylı bir biçimde yansıtılmıştır. Bu sonuçlar ilgili taraflarca dikkatle incelenecek ve bundan sonraki çalışmalarımızda ve projelerimizde bizler için önemli bir başvuru kaynağı olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Çalıştaya İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri, Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Kurum ve Daire Amirleri, İşletme Temsilcileri, Basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.