bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent Belediyesi’nden Sahil Bandına Basketbol Sahası

SAMSUN

Yakakent Belediyesi; spora ve sporcuya verdiği önemle ilçedeki çalışmalarına devam ediyor.

Yakakent Belediyesi; spora ve sporcuya verdiği önemle ilçedeki çalışmalarına devam ediyor.

Yakakent Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemek, salgın döneminin olumsuz etkilerinin atlatılmasına katkı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi, gençlerin ve ailelerinin yeniden sportif faaliyetlerle buluşturulması amacıyla sahil bandında basketbol sahası oluşturdu.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Sahil Düzenleme projemiz kapsamında, sahil bandımıza basketbol sahası oluşturuyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ilk olarak bugün beton zemin çalışmalarımızı tamamladık. Yapılan her şey Yakakent'imiz için. Basketbol Sahamız ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun dedi.

Başkanı Kıyma, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara yapılan her yatırım geleceğe çakılmış bir çividir. Bu nedenle Yakakent'te hizmet önceliği çocuklarımızın ve gençlerimizindir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin; fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerinde sporun çok önemli yeri var. Bu nedenle Yakakent’i bir spor kenti yapmak ve sporu tabana yaymak için çalışmalarımız sürüyor. Tüm vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.