bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent AK Parti’de Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

SAMSUN

AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, “Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur” dedi.

AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, “Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur” dedi.

Korkmaz, “Birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz daim olsun, amaç birbirimizi Allah rızası için sevmek ve geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakmaktır. Desteklerini bizlerden ve partimizden esirgemeyen gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Covd-19 salgını dolayısıyla ziyaretlerimiz hassas bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı ziyaret edip talep ve isteklerini dinliyoruz. Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, AK Parti her zamankinden daha diri bir şekilde halkın yanında olacaktır. Yakakent’e bağlı bulunan bütün mahalleleri tek tek gezerek halka ulaşmaya ve onların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur. Severek yaptığımız işler farkını hemen ortaya koymaktadır. Dolayısıyla sevgide, güvende ve inançta mesafenin olmadığını bizlere hissettiren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, AK Parti Yakakent İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Ediyoruz”. Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte değişik günlerde Ali Avcı, Züleyha Sarı, Nilüfer Erdoğan, Aykut Şen, Zafer Paralı, Ali Coskun, Mecit Baş, Fatih Kocabaş, Sezai Durhat, Orhan İlhan, Kadın Kolları Başkanımız Muhteber Çevik ve gençlik kolları başkanımız Fatih Korkmaz ile birlikte Halkımızın yanında olmaya, mahallelerimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz.

Bizlerden desteğini ve dualarını esirgemeyen değerli büyüklerimize, huzurlu, Samimi sohbetleri ile ev sahipliği yaptıkları için vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.