bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vekil Kırcalı’dan Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

SAMSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bafra Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim törenin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde buluşan Milletvekili Orhan Kırcalı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ve Samsun’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bir süre sohbet etti.

SAMSUN’A HİZMETTE BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden bu yana hem ziyaretleri kabul eden hem de ilçelerde çeşitli programlara katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, nazik ziyaretinden dolayı AK Pati Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya teşekkür ederek, “Bu zamana kadar Bafra için yapılacak her çalışmada Samsun Milletvekili olarak desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da tüm Samsun’a hizmette beraber çalışacağız. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Samsun’umuzun kalkınması için ortak çalışmalara imza atacağız. Verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Partimizin hedeflerine hep birlikte ulaşacağız” açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.